Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Οπαδοί του ΠΑΟΚ οδήγησαν σε διακοπή τη σύσκεψη του Υπουργού Μάκη Βορίδη με αγροτικούς φορείς (φωτό)

 

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, το απόγευμα του Σαββάτου, οδήγησαν σε διακοπή τη σύσκεψη του Υπουργού Μάκη Βορίδη με αγροτικούς φορείς.

Θυμίζουμε πως τη διοργάνωση της σύσκεψης είχε ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας.

Η σύσκεψη με θέμα “Ροδάκινο. Παρόν και μέλλον” ξεκίνησε με χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη ο οποίος τόνισε τα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών.

Στη συνέχεια μίλησε ο Πρόεδρος του Α.Σ.Γ.Βέροιας Χαλκίδης Αναστάσιος ο οποίος επίσης καλωσόρισε τον υπουργό, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος της Βέροιας, ο αντιδήμαρχος  Ηλίας Τσιφλίδης, ο βουλευτής κ Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο Βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας.

Κι ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν η παρουσίαση των προβλημάτων και πριν προλάβει να πάρει τον λόγο ο Υπουργός, η προσωπική του ασφάλεια, τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να αποχωρήσει, καθώς ήταν σε εξέλιξη συγκέντρωση φίλων του ΠΑΟΚ κάτω από το Επιμελητήριο.Οι αγρότες που παρευρισκόταν στην αίθουσα με θάρρος και τόλμη απευθύνθηκαν στον Υπουργό λέγοντας του πως θα γίνουν ασπίδα οι ίδιοι αν χρειαστεί για την ασφάλεια του, ζητώντας του να παραμείνει ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση για τα αγροτικά προβλήματα της περιοχής.

Τελικά όμως ο Υπουργός Μάκης Βορίδης ακολούθησε τις συμβουλές της προσωπικής του ασφάλειας και αποχώρησε.

 

2020 02 01 Βέροια επίσκεψη Βορίδη - διαμαρτυρία φίλων του ΠΑΟΚ  1/2/2020

 

Κείμενο - Φωτογραφίες: Μαρία Καρασαλίδου

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ