Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Ενημερωτική εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου (βίντεο)

 

Ενημερωτική Εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου «Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο» πραγματοποιήθηκε στη Βέροια το απόγευμα της Τρίτης 4/2 στην Αντωνειάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και υλοποιήθηκε υπό την συνεργασία: της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Παράρτημα Βέροιας), τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας (Άγιος Παρθένιος), το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας , το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας , την Κοινωφελή Επιχείρηση ΚΕΠΑ, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο.   

Στην εκδήλωση, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας "Αγιος Παρθένιος" Μαρίνα Ψωμιάδου, η Εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασιλική Καραδήμου, ενώ τον συντονισμό και την εισαγωγή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου έκανε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Παπαχαραλάμπους.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι εξής ομιλίες:

"Οι επιπτώσεις της παχυσαρκίας και δίαιτας στον καρκίνο του προστάτη" από τον Κώστα Ρίζο, Χειρουργό - Ουρολόγο.

"Νομικά και βιοηθικά ζητήματα στον ογκολογικό ασθενή" από την Συρμούλα Τζήμα, Αντιδήμαρχο Δήμου Βέροιας, Δικηγόρο – Εκπαιδευτικό.

"Κρίση και θεραπείες , φάρμακα και ελλείψεις.." από τον Αργύρη Φουκαλά, Φαρμακοποιό, μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τραγούδια του Οργανικού Φωνητικού Συνόλου "Μονόγραμμα" υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Πέτρου Ρίστα.

 

Βέροια-Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου 4/2/2020
 
 
 
 
Βέροια-Το "Μονόγραμμα" στην εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου 4/2/2020
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ