Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: "Εντευκτήριο", τεύχος 117-118 - Ένα αφιέρωμα στα ζώα συντροφιάς (βίντεο)

 

Το τεύχος 117-118 του περιοδικού “Εντευκτήριο”, που είναι αφιερωμένο στα κατοικίδια, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12/2 στο “Υπόγειο της Μνήμης” στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό τεύχος με πολυσέλιδο αφιέρωμα στα ζώα συντροφιάς, και πως αυτά γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Τον εκδότη και το περιοδικό παρουσίασαν στο κοινό ο δικηγόρος-συγγραφέας Γιώργος Λιόλιος και ο ποιητής-κριτικός Θανάσης Μαρκόπουλος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη, καθώς επίσης και ο Συνεργάτης του περιοδικού Τέλλος Φύλλης.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία του εκδότη Γιώργου Κορδομενίδη. Ο κ. Κορδομενίδης, με το ξεχωριστό χιούμορ που τον διακρίνει, μίλησε για το συγκεκριμένο τεύχος, αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής που έχει ένας άνθρωπος με το κατοικίδιο, και φυσικά δεν παρέλειψε να μας “συστήσει” τον Ίμο, τον τετράποδο φίλο του, ο οποίος ήταν και η έμπνευσή του.

Όπως σημείωσε, “δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτόν, είναι σαν να έχω ακόμα έναν αδελφό..”

 

Παρακολουθήστε την παρουσίαση του τεύχους 117-118 του περιοδικού “Εντευκτήριο” με αφιέρωμα στα κατοικίδια, στο βίντεο που ακολουθεί:

ΕΦΑ Ημαθίας - Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας - περιοδικό“Εντευκτήριο” 12/2/2020

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ