Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ο Πρίγκιπας Χάρι βρήκε… δουλίτσα χωρίς (επίσημη) αμοιβή!

 

Η Goldman Sachs βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να συμπεριλάβει τον πρίγκιπα Χάρι ως προσκεκλημένο ομιλητή στη διαδικτυακή σειρά της συνεντεύξεων “Talks at GS”, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, επικαλούμενο μια πηγή με γνώση του θέματος.

Ο Χάρι πιθανόν θα θελήσει να μιλήσει σχετικά με δύο θέματα που τον ενδιαφέρουν: εκείνα της ψυχικής υγείας και των αναγκών των βετεράνων του στρατού, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Το “Talks at GS” είναι μια σειρά συνεντεύξεων που συχνά φιλοξενεί η Goldman, όπου παρουσιάζονται επιφανείς προσωπικότητες του επιχειρηματικού και όχι μόνο τομέα.

Μεταξύ των προσκεκλημένων που φιλοξενήθηκαν προηγουμένως βρίσκονται ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο συγγραφέας Μάλκομ Γκλάντγουελ και ο CEO της Walt Disney Ρόμπερτ Ίγκερ.

Θα… πληρωθεί ο πρίγκιπας Χάρι;
Για τις συνεντεύξεις δεν καταβάλλεται κάποιο χρηματικό αντίτιμο, γράφει το δημοσίευμα, ωστόσο οι… κακές γλώσσες λένε πως μετά την “ανεξαρτητοποίηση” από τα πριγκιπικά του καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι σκοπεύει να κεφαλαιοποιήσει την φήμη και την… δόξα του Παλατιού.

 


www.newsit.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ