Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Π.Υ. Αλεξάνδρειας: Προήχθη και μετατέθηκε ο Ι. Αμανατίδης. Νέος διοικητής ο Γ. Γερόπουλος.

 

Στο βαθμό του Πυράρχου προήχθη ο έως πρότινος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας Ιωάννης Αμανατίδης, που εντός των ημερών μετατίθεται και τοποθετείται διοικητής στη Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα.

Έπειτα από την ευδόκιμη προσφορά του στη διοίκηση της Πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας, ο εξαίρετος αξιωματικός αναρριχάται στους βαθμούς της ιεραρχίας του Σώματος ως φυσική εξέλιξη μιας καταξιωμένης επαγγελματικής καριέρας. Την οποία  ακολουθεί και συνεχίζει επάξια και πάντοτε με ήθος, φιλότιμο και περίσσια εργατικότητα.

Το Verianet εύχεται στον Πύραρχο Ιωάννη Αμανατίδη θερμά συγχαρητήρια για την προαγωγή του και κάθε δυνατή εξέλιξη στην επαγγελματική του καριέρα. Όπως επίσης θερμά συγχαρητήρια και στον έως πρότινος υποδιοικητή Γρηγόρη Γερόπουλο, που προήχθη στο βαθμό του Αντιπυράρχου και αναλαμβάνει πλέον διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας. Καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του υποδιοικητή της Υπηρεσίας και για τον Χρήστο Αρβανιτίδη,  που επίσης προήχθη στο βαθμό του Αντιπυράρχου.

 

Πηγή: www.emvolos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ