Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Άνοιξαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής στο Υπουργείο Υγείας για την διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού πλην ιατρών

 

Άνοιξε από σήμερα 24 Φεβρουαρίου η εφαρμογή του Υπουργείου Υγείας που αφορά την υποβολή αίτησης συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Υπουργείου.

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας loipoepikouriko.moh.gov.gr   επισημαίνονται τα εξής:

«Η εφαρμογή θα είναι ανοιχτή για την κατάθεση αιτήσεων από τις 24 Φεβρουαρίου 2020 12:00 έως και τις 15 Μαρτίου 2020 24:00. Οι υποψήφιοι/ες που επιθυμούν να καταθέσουν την αίτησή τους για διευκόλυνση τους θα πρέπει να διαβάσουν τις νέες Οδηγίες και τα σχετικά έγγραφα που βρίσκονται αναρτημένα στο σημείο Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης, διότι περιέχουν αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες εφαρμογές της διαδικασίας.».
 
 
ΣΚΟΠΟΣ
 
Σκοπός της νέας εφαρμογής είναι o εκσυγχρονισμός και η επιτάχυνση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), καθώς και η αποτύπωση του αριθμού των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε: Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Φ.Π.Υ.Υ.), Νοσοκομεία και κεντρικές υπηρεσίες των Δ.Υ.Πε, στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, το Ε.Κ.Ε.Α, τον Ε.Ο.Φ, την Α.Ε.Μ.Υ για το νοσοκομείο Θήρας, το Ε.Κ.Α.Β (κεντρική υπηρεσία/παραρτήματα) και τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ (κεντρική υπηρεσία/περιφερειακές υπηρεσίες), εντός της γεωγραφικής αρμοδιότητας της Δ.Υ.Πε στην οποία λειτουργούν.
 
 
Οι υποψήφιοι οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Υπουργείο Υγείας, αποκλειστικά μέσω του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου.
 
 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας  https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ