Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

ΓΕΛ Μακροχωρίου: Εκδήλωση - Συζήτηση με θέμα: «Τα όνειρα τους για μένα. Όνειρα στόχοι και προσδοκίες των γονιών προς τα παιδιά τους» (9/3/20)

 


Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας, του Συλλόγου Καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Μακροχωρίου πραγματοποιούν Εκδήλωση - Συζήτηση με θέμα: «Τα όνειρα τους για μένα. Όνειρα στόχοι και προσδοκίες των γονιών προς τα παιδιά τους».

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και ώρα 6:00 το απόγευμα στην Αίθουσα Βιβλιοθήκης του ΓΕΛ Μακροχωρίου με ανοιχτή προς το κοινό πρόσκληση όπου οι παρευρισκόμενοι-ες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την σημαντική αυτή περίοδο της ζωής που είναι η Εφηβική  Ηλικία αλλά και μέσω βιωματικής δράσης να κατανοήσουν και να αισθανθούν τόσο τις δικές τους ανάγκες όσο και τις ανάγκες των παιδιών τους.

Την ενημέρωση θα συντονίσει  το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Βέροιας Τσαπαροπούλου Έφη (ψυχολόγος), Νατσιοπούλου Χαρούλα (κοινωνική λειτουργός), Λυμούση Σταυρούλα (Νομική Σύμβουλος).

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014-2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ