Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Αναβάλλεται η εκδήλωση «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η γυναίκα» λόγω Κορωνοϊού

 

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» ανακοινώνει ότι λόγω της αυξημένης επιφυλακής που υπάρχει μετά και τα τελευταία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού σε πανελλαδικό επίπεδο,  και σύμφωνα με σχετική οδηγία του Δήμου Βέροιας, αναβάλλεται, για λόγους πρόληψης και ασφαλείας η προγραμματισμένη για το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ εκδήλωση προς τιμήν της Ημέρας της γυναίκας, που θα λάμβανε χώρα στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Επιφυλασσόμαστε για επαναδιοργάνωση της ίδιας ή παρόμοιας θεματικής εκδήλωσης μετά την ύφεση διασποράς του Κορωνοϊού. 

 

Ανακοίνωση Δήμου Βέροιας:

Ο Δήμος Βέροιας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, το Κέντρο Κοινότητας και ο « Έρασμος» αποφασίζουν με αίσθημα ευθύνης την αναβολή σε μεταγενέστερο χρόνο της εκδήλωσης με τίτλο «Μια Φορά κι ένα καιρό ήταν η γυναίκα» που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, 10:30-13:00 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για προληπτικούς λόγους υγείας σε σχέση με την εξάπλωση του κορονοιού.

 

Ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα της Κυριακής 8 Μαρτίου 2020 , ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας στο ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ- 10:00-14:00- «Χαρίζουμε τα μαλλιά μας , Χαρίζουμε δύναμη στις καρκινοπαθείς Γυναίκες» από το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας ειδικότητα κομμωτικής και το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα προγραμματισμένα ΠΑΠ ΤΕΣΤ σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βέροιας και την μονάδα Οικογενειακού Προγραμματισμού Γ.Ν. Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) σε ωφελούμενες των κοινωνικών δομών του Δήμου Βέροιας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ