Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ακτινολογικό τμήμα ΚΥ Βέροιας - Επιστροφή στην «κανονικότητα»

 

Επιστροφή στην «κανονικότητα» στο ακτινολογικό τμήμα του ΚΥ Βέροιας, μετά από την αναστάτωση που ξεκίνησε από τις 5 Φεβρουαρίου με την μη ανανέωση της απόσπασης της υπεύθυνης ακτινολόγου, Βασιλικής Καραδήμου και την τοποθέτήση της στο…Αιγίνιο.

Μια μέρα μετά, με νέα απόφαση, «μεσοβέζικου» τύπου, αποφασίστηκε να εξυπηρετεί και τα δύο υγειονομικά κέντρα, εναλλάξ ανά μία μέρα.

Τελικά με νεότερη απόφαση της 13ης Μαρτίου με νέα τροποποίηση της αρχικής απόφασης, το υπηρεσιακό καθεστώς της υπεύθυνης γιατρού ακτινολόγου επανέρχεται στην προηγούμενη βάση, οπότε και το  ακτινολογικό τμήμα του ΚΥ Βέροιας θα λειτουργεί πλέον όλες τις ημέρες της εβδομάδας, χωρίς την αναστάτωση που προκλήθηκε με την ακύρωση εξετάσεων και περιστατικών.

Πρόκειται για μια απόφαση επιβεβλημένη, μετά τα έντονα υγειονομικά φαινόμενα λόγω κορονοιού που έστω και μετά από με αναστάτωση 40 ημερών περίπου, επαναφέρει τα πράγματα στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πραγματικών αναγκών

Σκετικά:
Βέροια: Ένα βήμα μπροστά, πολλά βήματα πίσω- Κλειστό το ακτινολογικό στο ΚΥ Βέροιας – Στο αέρα προγραμματισμένα ραντεβού!!!

Φρόσω Καρασαρλίδου: Με εντατικούς ρυθμούς η Ν.Δ. αποδομεί την Δημόσια Υγεία – «Θύμα» της πολιτικής της και το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Κ.Υ. Βέροιας

Ακτινολογικό του ΚΥ Βέροιας: Τρεις μήνες με «μεσοβέζικη» λύση και μετά …άγνωστο – Τι λέει η απόφαση της 3ης ΔΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ