Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Πλατύ: Μπαράζ κλοπών. Έκλεψαν το αυτοκίνητο για το «Βοήθεια στο σπίτι» (βίντεο)

 

Μπαράζ κλοπών έχουμε το τελευταία διάστημα στο Πλατύ Ημαθίας. Τελευταία λεία των άγνωστων δραστών το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»  που τόσο απαραίτητο είναι το τελευταίο διάστημα για τις έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει στον δήμο  λόγω κορονοϊού.

Η θρασύτατη κλοπή του Hyundai matrix το οποίο έφερε τα διακριτικά του δήμου και του προγράμματος που εξυπηρετεί, σημειώθηκε στον χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων  πίσω από το δημαρχείο του πρώην δήμου Πλατέος και συνέβη  πιθανότατα  τις πρωινές ώρες της Τρίτης με τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί να το αντιλαμβάνονται όταν πήγαν να ανοίξουν τον χώρο . Είχε προηγηθεί άλλη μία απόπειρα τα ξημερώματα της Κυριακής όταν άγνωστοι έσπασαν την ξύλινη πόρτα του γραφείου του χώρου και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να παραβιάσουν τη σιδερένια πόρτα της αποθήκης όπου φυλάσσονται αναλώσιμα και διάφορα χρήσιμα εργαλεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει γίνει στόχος αγνώστων δραστών αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ έχουν σημειωθεί και κλοπές μπαταριών  από τα δημοτικά οχήματα που φυλάσσονται εκεί. Δηλώσεις στην κάμερα του Έμβολος έκανε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Κώστας Βενιόπουλος .

 

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

 www.emvolos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ