Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Έλληνες ποδοσφαιριστές μαζεύουν χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ

 

Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό ήρθαν σε επαφή με συναδέλφους τους στην Ελλάδα και συγκεντρώνουν μαζί χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ που θα βοηθήσει στην μάχη με τον κορονοϊό.

Στον αγώνα ενάντια στον φονικό κορονοϊό μπαίνουν και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Με πρωτοβουλία διεθνών παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό άρχισε η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τη δημιουργία ΜΕΘ, λόγω των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν στο σύστημα Υγείας, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οι πρώτοι φυσικά που πλησίασαν οι Έλληνες του εξωτερικού, ήταν οι συνάδελφοί τους σε Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια έγιναν συζητήσεις με τους αρχηγούς και των υπόλοιπων ομάδων της Superleague, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, με το ποσό που έχει μαζευτεί να είναι ήδη μεγάλο, όπως μεταφέρεται, και να δημιουργεί προσδοκίες και για δημιουργία δεύτερης ΜΕΘ.

Όλες οι ομάδες της Superleague είναι ενήμερες για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, ενώ εκπρόσωποι των παικτών φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, ώστε να ενημερωθούν για το ποιες άλλες ανάγκες υπάρχουν.

 

www.newsit.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ