Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Δωρεάν ίντερνετ για τις πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης! Δείτε την αναλυτική λίστα

 

Πρόσβαση στο ίντερνετ χωρίς χρέωση δεδομένων από τις εταιρείες θα υπάρχει σε ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το υπουργείο Παιδείας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία, από την Τετάρτη 8 Απριλίου.

Αυτό έχει εξασφαλίσει, η συνεργασία της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφίας Ζαχαράκη, και των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ της χώρας Cosmote, Vodafone και Wind.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τους μαθητές γίνεται μέσω ίντερνετ που διατίθεται εμπορικά για κάθε νοικοκυριό, με κάλυψη που σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) υπερβαίνει το 99% σε όλη την Επικράτεια.

Στην προσπάθεια ενδυνάμωσης, στον μέγιστο βαθμό, των τεχνολογικών επιλογών που διατίθενται σε όλους τους πολίτες υπό τις παρούσες συνθήκες, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία των συναρμόδιων υπουργείων και παραχώρησαν πρόσβαση χωρίς χρέωση στις κάτωθι ιστοσελίδες που χρησιμοποιούνται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία:

www.sch.gr

eclass.sch.gr

blogs.sch.gr

lessons.sch.gr

mmpres.sch.gr

sso.sch.gr

dschool.edu.gr

e-me.edu.gr

4all.e-me.edu.gr

ebooks.edu.gr/new/

photodentro.edu.gr/aggregator

micro.photodentro.edu.gr

saas.photodentro.edu.gr

aggregation-service.photodentro.edu.gr

aesop.iep.edu.gr

www.study4exams.gr

cisco.webex.com/

www.mathainoumestospiti.gov.gr/

 

 

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ