Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Κινητοποίηση στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ημαθίας - Πέλλας και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών

 

Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου, στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο της Μέρας πανελλαδικής δράσης για την υγεία, παρέμβαση πραγματοποίησαν το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ημαθίας - Πέλλας  και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αλεξάνδρειας. Κατατέθηκε ψήφισμα εκατοντάδων Εργατικών Κέντρων,Ομοσπονδιών, Συνδικάτων και Σωματείων για Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας και των Δικαιωμάτων των Εργαζομένων.

Στη κινητοποίηση συμμετείχε και ο εκλεγμένος με τη Λαική Συσπείρωση δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλεξάνδρειας, Ιακωβίδης Ηλίας. Ο οποίος ενημερώθηκε απο τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας για τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υγειονομικό υλικό.

Απο την επίσκεψη έγινε φανερό οτι οι γιατροί και οι υγειονομικοί στη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας πολεμούν χωρίς όπλα. Το σύνθημα "ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ/ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ/ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ/ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ" στο πανό των συνδικάτων είναι η κόκκινη γραμμή πίσω απο την οποία δεν μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι και τα λαικά στρώματα.

Για να μην πληρώσει ξανά ο λαός την κρίση του συστήματος που πάνω απο το κοινωνικό αγαθό της υγείας βάζει τα κέρδη των μονοπωλίων.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ