Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Ακόμη μια μέρα ξεπέρασαν τις 40 οι βεβαιωμένες παραβάσεις περιοριστικών μέτρων

 

Ξεπέρασαν τις 40 οι περιπτώσεις που επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και την Τρίτη 7 Απριλίου.

Η μεταβολή του καιρού που μετά από μέρες θύμιζε ελαφρώς άνοιξη, σε συνδυασμό με τον «λαϊκό» χαρακτήρα της ημέρας και η παρατεταμένη περίοδος «αυτοεγκλεισμού» προκάλεσαν νέο κύμα εξόδου.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, το φαινόμενο δεν είναι μόνο της μιας ημέρας. Το τελευταίο διάστημα η ημερήσια καταγραφή επιβολής προστίμων ξεπερνάει α 40.

Η επιβολή αφορά μη δικαιολογημένα αναγκαίες μετακινήσεις ή μετακινήσεις χωρίς τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

Ένα ακόμη στοιχείο που ενδεχομένως επηρεάζει μια μερίδα του κόσμου είναι η διάχυση μέσω διαδικτύου, «πληροφοριών» και «απόψεων» σύμφωνα με τις οποίες η όλη κατάσταση είναι  «ανύπαρκτη» και «σχεδιασμένη»!!!

Στους κύκλους της αστυνομίας υπάρχει προβληματισμός τόσο για τα εξαγγελθέντα μέτρα, όσο και για ενδεχόμενα νέα μέτρα, δεδομένου ότι πολλές φορές να προσδιορίζουν ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Οι επόμενες μέρες θα αποτελέσουν ένα κρίσιμο «στοίχημα» δεδομένου ότι πλησιάζει το Πάσχα και αναμένεται αυξημένη κίνηση τόσο για θρησκευτικούς, όσο και για καταναλωτικούς λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ