Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Συλλυπητήριο μήνυμα Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων για τον θάνατο του Γεώργιου Ουσταμπασίδη

 

Με μεγάλη λύπη ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και περιχώρων πληροφορήθηκε το χαμό του Γεώργιου Ουσταμπασίδη, ενός αξιοσέβαστου μέλους του συλλόγου.

Είχε διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του και με δική του πρωτοβουλία έγινε η ανακαίνιση της Στέγης Ποντίων, ενώ εγκαινιάστηκε το μνημείο αφιερωμένο στην ποντιακή γενοκτονία με δωρεά της οικογένειας Κολοθά. Αξιοσημείωτη ήταν η μεσολάβησή του για την παρουσία του τότε προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου στα εγκαίνια του μνημείου.

Η δράση του επεκτάθηκε και εκτός τοπικής εμβέλειας, καθώς διετέλεσε σημαντικό ιδρυτικό μέλος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος , ενώ αποτέλεσε διοικητικό μέλος της ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Χάρη στην ευστροφία του, στην δημιουργικότητα και στην αμέριστη αγάπη του για τον ποντιακό ελληνισμό συνέδραμε στη διατήρηση του ποντιακού στοιχείου και πολιτισμού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας και περιχώρων, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τα χορευτικά τμήματα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και την ευγνωμοσύνη τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Από σήμερα οι σημαίες του μνημείου στη Στέγη Ποντίων θα κυματίζουν μεσίστιες ως ένδειξη πένθους.

 

Καλό Παράδεισο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ