Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία…

 

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου ανήμερα της εορτής του Αγ. Γεωργίου – τιμής ένεκεν – και γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω. Τότε που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ένας πολύ δραστήριος παράγοντας στο χώρο του αθλητισμού.

Δήμαρχος Βύρωνα τότε και άνθρωπος του αθλητισμού, με την ομάδα του Αθηναϊκού. Από τη συνάντηση με το Φίλιππο η φωτογραφία με τους δυο προέδρους, τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Γιώργο Φύκατα, τον Γιώργο Κρανάκη και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο, οι Νίκος Χαρδαλιάς και Γιώργος Φύκατας, αναπτύχθηκε μια δυνατή φιλία μεταξύ τους από τότε που κρατάει μέχρι τώρα.

Μάλιστα για τον νυν υφυπουργό το περιβάλλον της Βέροιας είναι πολύ οικείο και φιλικό, καθώς αργότερα βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για το final four του μπάσκετ γυναικών, απ’ όπου έφυγε με την «κούπα» του πρωταθλητή. Ήταν η χρονιά που ο Αθηναϊκός σάρωσε τα πάντα στο γυναικείο μπάσκετ.

Περάσανε τα χρόνια…. Αυτό που μένει είναι οι όμορφες αναμνήσεις και οι δυνατές και ειλικρινείς φιλίες που χτίζονται μέσα στη μεγάλη αθλητική οικογένεια και μένουν για πάντα!!!

 

Η Φωτογραφία είναι από τον Konstantinos Chatzidimitriou

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ