Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Αγωνιώδης επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να σωθεί 17χρονος – Ανασύρθηκε από τα παγωμένα νερά του Τριποτάμου (βίντεο)

 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησε σήμερα 17χρονος ο οποίος κόντεψε να χάσει τη ζωή του ενώ βρισκόταν σε βόλτα με φίλους του.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης 28 Απριλίου όταν ο 17χρονος μαζί με δυο συνομίληκούς του επέλεξαν να κάνουν τη βόλτα τους στην περιοχή της Μπαρμπούτας δίπλα στο ποτάμι Τριπόταμος σε ένα απόκρυμνο σημείο όπου  για άγνωστους λόγους ο 17χρονος βρέθηκε μέσα στο ποτάμι σε ένα σημείο που τα νερά είναι ιδιαίτερα ορμητικά.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και οργανώθηκε μια εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση από δυνάμεις πυροσβεστικής υπηρεσίας οι οποίες κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τον νεαρό, ο οποίος ήταν σφηνωμένος κυριολεκτικά μέσα στα ορμητικά νερά ανάμεσα σε βράχια.

Η όλη επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο νεαρός αφού ανασύρθηκε μέσα από τα παγωμένα νερά, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας καθώς κατά την παραμονή του στα παγωμένα νερά, υπήρχαν ενδείξεις ότι είχε υποστεί υποθερμία.

 

Βέροια Μπαρμπούτα 17χρονος - διάσωση πυροσβεστική 8/4/2020

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ