Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: "Έφυγε" από τη ζωή 19χρονος που πάλευε με τη λευχαιμία

 

Ο 19χρονος Αποστόλης Σόφιας, ο οποίος πάλευε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με την λευκαιμία, έχασε τη μάχη το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαΐου.

Ο 19χρονος Αποστόλης με καταγωγή από Βέροια, ήταν φοιτητής της Ιατρικής. Η αρρώστια όμως δεν του επέτρεψε να φοιτεί, καθώς τον περισσότερο χρόνο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αποστόλης, άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το Verianet και οι συνεργάτες του εκφράζουμε τα ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Ο Αντώνης Ιατρόπουλος, μέσα από την Ομάδα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ανέφερε χαρακτηριστικά:
 

Ο Αποστόλης μας έφυγε σήμερα για την γειτονιά των αγγέλων..Μια μεγάλη απώλεια για μας όλους που γνωρίσαμε ένα παλληκάρι με ήθος, ευγένεια και ατέλειωτη δύναμη και υπομονή. Ο Τόλης μας ήταν αυτός που μας έδινε δύναμη και κουράγιο σε εμάς και την οικογένεια του ενώ ήταν στο κρεβάτι του πόνου και περνούσε τον δικό του Γολγοθά! Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε παλληκάρι μού....γιατί έτσι απλά τέτοια ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ σαν και σένα δεν πεθαίνουν ποτέ.

 

AEKpassion.gr: “Έφυγε” ο δικός μας Αποστόλης

Σε πολύ νεαρή ηλικία ο μόλις 18 ετών Ενωσίτης και προσωπικός μας φίλος Αποστόλης Σόφιας «έφυγε» από τη ζωή… 

Μας άφησε πολύ νωρίς ένα από τα πιο αγαθά και καλά παιδιά… Ο Αποστόλης που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από λευχαιμία έδινε τη δική του μάχη για τη ζωή στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου του 2001 και με καταγωγή από τη Βέροια, ο Αποστόλης αγαπούσε πολύ την ΑΕΚ και ακόμα και στις δύσκολες ώρες που περνούσε στη πιο δύσκολη μάχη, τον αγώνα για τη ζωή του ρωτούσε να μάθει νέα για την ομάδα, συνομιλούσε με παίκτες κάθε τμήματος και έπαιρνε τη δική του δύναμη για να συνεχίσει τον σκληρό αυτό αγώνα.

Πέρυσι το καλοκαίρι έδωσε Πανελλήνιες και κατάφερε να περάσει στη σχολή της Ιατρικής στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, η αρρώστια αυτή δεν τον άφησε ποτέ να χαρεί την επιτυχία του και δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή που ονειρευόταν. Σήμερα το μεσημέρι ήρθαν τα δυσάρεστα νέα. Στις 13:05 ο Αποστόλης «έφυγε»…

Όλη η ομάδα του AEKPASSION εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το χαμόγελο που ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές δεν έλειπε ποτέ από πάνω του.

Καλό παράδεισο…

 

 

* Η φωτογραφία είναι από aekpassion.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ