Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: “Ιδιόμορφη” συνέντευξη τύπου του Συλλόγου Δασκάλων Ν. Ημαθίας (βίντεο)

 

Κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες δόθηκε μια ιδιαίτερα “πρωτότυπη” συνέντευξη τύπου εκ μέρους του ενός τρίτου των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων Ημαθίας.

Η συνέντευξη που ήταν προγραμματισμένη για τις 10:30 στην πλατεία Δημαρχείου με εμφανώς απροσδιόριστα χαρακτηριστικά, πραγματοποιήθηκε τελικά λίγο πριν τις 11, στα σκαλοπάτια της πλατείας, μπροστά στην είσοδο του υπόγειου γκαράζ στην οποία συμμετείχαν τρία μέλη του Δ.Σ., από τα οποία μίλησαν τα δυο.

Τόσο κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, αλλά κυρίως στον “off the record” χρόνο, από την πλευρά της Αντιπροέδρου του Συλλόγου, Άννας Κοκοζίδου, ακούστηκαν πράγματα τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν μέχρι και καταγγελίες για τον τρόπο λειτουργίας του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σε ότι αφορά το κομμάτι των δηλώσεων, η κ. Κοκοζίδου, είπε ότι εκ των πραγμάτων θα τοποθετηθεί ως Αγωνιστική Συσπείωση – ΠΑΜΕ.

Σε αυτά που δήλωσε, κατήγγειλε το πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση με την εισαγωγή καμερών μέσα στις τάξεις, και είπε χαρακτηριστικά ότι τόσο η παρούσα όσο και η προηγούμενη κυβέρνηση, ακολουθούν την ίδια τακτική και ο μόνος τρόπος ανατροπής της κατάστασης είναι ο δρόμος του αγώνα.

Παρέμβαση έκανε και το μέλος του Δ.Σ. από πλευράς της ΔΑΚΕ, Κώστας Χρυσικόπουλος, ο οποίος είπε ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο οι κάμερες αλλά όλο το πολυνομοσχέδιο και τόνισε ότι απαιτείται διάλογος με το Υπουργείο Παιδείας και κατάργηση όλου του σχετικού πολυνομοσχεδίου.

Παρούσα στην ιδιόμορφη συνέντευξη τύπου ήτανε και η Περιστέρα Κατάνα, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου από την παράταξη της ΔΗΣΥ, η οποία δεν έκανε δηλώσεις.

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου στον χώρο, ήρθε ο κ. Σωτήρης Σταμάτης, Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων Νάουσας, ο οποίος έκανε νέες δηλώσεις.

 

Βέροια - σύλλογος δασκάλων - συνέντευξη τύπου 18/5/2020

 

Σωτήρης Σταμάτης Πρόεδρος συλλόγου δασκάλων Νάουσας - Ψέμα ότι δε θέλουμε την αξιολόγηση  18/5/2020

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ