Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (25/5/20) (δια τηλεδιάσκεψης)

 

Την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί γαι την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:


ΘΕΜΑ  1ο :  Έγκριση ή μη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
ΘΕΜΑ  2ο :  Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (6η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020.
ΘΕΜΑ 3ο :  Ορισμός πολιτικά υπευθύνου για την υλοποίηση του προγράμματος «Αναδιοργάνωση και διοικητική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού-Απλούστευση και προτυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ Βαθμού-πιλοτική λειτουργία» της Ε.Ε.Τ.Α.Α.
ΘΕΜΑ  4ο : Έγκριση ή μη δημιουργίας νέου χωνευτηρίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βέροιας και ενημέρωσης των δημοτών.
ΘΕΜΑ  5ο :  Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εξωτερικοί χρωματισμοί 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας»
ΘΕΜΑ  6ο :  Έγκριση ή μη της επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 6ου και 13ου Δημοτικών Σχολείων Βέροιας»
ΘΕΜΑ  7ο :  Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαπλάτυνση οδού Πιερίων από οδό Μανδηλαρά έως οδό Απόλλωνος»
ΘΕΜΑ  8ο :  Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή τοιχίων επί των οδών Επικούρου και Λάρνακας»
ΘΕΜΑ  9ο :  Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίου στον κεντρικό δρόμο Σφηκιάς».
ΘΕΜΑ  10ο :  Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή τμήματος πεζοδρόμου εμπορικού κέντρου».
ΘΕΜΑ  11ο :  Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή γέφυρας στον Άγιο Νικόλαο Δοβρά».
ΘΕΜΑ  12ο :  Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία ΔΕ Βέροιας (2016)» 
ΘΕΜΑ  13ο :  Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στην Σ.Φ.

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ