Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας: Συνεδρίαση σε ατμόσφαιρα 11 εκ. ευρώ και πρόταση συστράτευσης από τον Δήμαρχο

 

Με 11 εκατομμύρια να ταξιδεύουν προς Νάουσα (10,7 για την ακρίβεια) η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. 

Άλλωστε τις τελευταίες μέρες η επιτυχία αυτή – σε καιρούς ιδιαίτερα χαλεπούς – μονοπώλησε το ενδιαφέρον δίνοντας τον δείκτη αποτελεσματικότητας του Δήμου και του Δημάρχου του.

Ο κ. Καρανικόλας επιλέγοντας μια σχεδόν ιδανική στιγμή για να κάνει μια «κίνηση ματ», με μια αρχική τοποθέτηση που δεν άφηνε κανένα περιθώριο ακόμη και για την πιο «στείρα» αντίδραση.

Ο Δήμαρχος Νάουσας απηύθυνε κάλεσμα για συστράτευση όλων για μια από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων και κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου, με τους επικεφαλής – και πρώτο τον κ. Κουτσογιάννη – να υπογραμμίζει ότι εξεπλάγη ευχάριστα. 

Στην τεινόμενη «χείρα συνεργασίας» και από κοινού προσπάθειας τέθηκαν θετικά οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων.

Από τη ΛΑΣ ο κ. Τσουκαλάς τόνισε ότι η παράταξη θα συνεχίσει να λειτουργεί υπεύθυνα προς όφελος των πολικών, η κ. Ιωσηφίδου «δήλωσε παρούσα και διαθέσιμη» όπου και όταν χρειαστεί και στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του κ. Τσέλιου.

Στα επιμέρους ζητήματα, από πλευράς αρχηγών παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων τέθηκαν τρέχοντα θέματα τεχνικής φύσεως, αλλά και κοινωνικής αντίληψης.

Κονδύλι ύψους 100.000 προορίζεται για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τον πρόσφατο σεισμό στο Αγγελοχώρι, ενώ η κ. Αραμπατζή αιφνιδίασε ευχάριστα, ενημερώνοντας ότι στην οικονομική επιτροπή θα τεθεί προς ψήφιση πρόταση κατάργησης των τροφείων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς!!!

Πέραν των «3-5 πηγαδιών», γι τα οποία υπογραμμίστηκε ότι πρέπει να είναι προορισμός όλο το χρόνο, ο κ. Τόσιος πρότεινε τη δημιουργία γραφείου ευρέσεως εργασίας  που θα αφορά ημεδαπούς κυρώς και τη δυνατότητα φιλοξενίας στις υφιστάμενες υποδομές, όσων εποχιακά επιλέγουν να εργαστούν στην περιοχή.

Στα τακτικά θέματα, αυτό του κολυμβητηρίου Ζερβοχωρίου τονίστηκε η προοπτική μιας πιο ολοκληρωμένης λειτουργίας με αφορμή την εισήγηση για την πρόσληψη ναυαγοσώστη.

 

Ρεπορτάζ: Δ. Καρολίδης

Φωτο - αρχείο: Σοφία Βέϊου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ