Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Εγκαινιάστηκε το κεντρικό συντριβάνι στα Λευκάδια Νάουσας

 

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 το απόγευμα στα Λευκάδια της Νάουσας, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου έγιναν τα εγκαίνια του κεντρικού συντριβανιού του χωριού. 

Στα πλαίσια της υλοποίησης του οράματος των μελών του τοπικού συμβουλίου για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, κατασκευάστηκε και είναι σε πλήρη λειτουργία ένα υπέροχο σιντριβάνι για να κοσμεί το κεντρικό σταυροδρόμι του χωριού. 

Μετά από επικοινωνία που είχε το τοπικό συμβούλιο με την επιχείρηση Καλαϊτζίδης Α.Ε. που εδρεύει στα Λευκάδια, συμφωνήθηκε η κατασκευή ενός σιντριβανιού η οποία κατά το μεγαλύτερο μέρος της θα καλύπτονταν από χορηγία της επιχείρησης. Ο σκοπός αυτού ήταν να τιμήσουν την μνήμη των γονέων τους, Ζαχαρία και Όλγας Καλαϊτζίδη

Η κατασκευή αυτή υποστηρίχτηκε παράλληλα με την οικονομική ενίσχυση αλλά και την ανιδιοτελή εθελοντική εργασία κατοίκων του χωριού. Υποστηρικτής της κατασκευής αυτής, επίσης, ήταν και ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας ο οποίος συνέβαλλε με την προμήθεια βασικών υλικών κατασκευής και διεκπεραίωσης γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του χωριού Νικόλαος Δημητρούσης, εκπροσωπώντας το τοπικό συμβούλιο Λευκαδίων, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση. Μεταξύ άλλων και αφού αναφέρθηκε εκτενώς στην επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων της 19ης Μαΐου, τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες όπως αυτής του σιντριβανιού θα συνεχιστούν στο μέλλον και ότι με την ενεργή συμμετοχή όλων, φορέων και κατοίκων ταυτόχρονα, τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ