Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Τιμή και Δόξα στο μαρτυρικό Δίστομο!

 

Επ' ευκαιρία της μνήμης της σφαγής των χωρικών του Διστόμου και την πάγια άρνηση του Γερμανικού κράτους σε οποιαδήποτε ικανοποίηση, αποζημίωση, στα θύματα και τις καταστροφές που προκάλεσε, θα αναφέρω την παρακάτω ιστορία, που δείχνει γιατί η Γερμανία δεν αποποιείται το ναζιστικό παρελθόν της, όπερ και μέχρι τούδε, αλλά και στο μέλλον θα συνεχίσει επίσημα να το τιμά.

Πιστεύω ακράδαντα στο πεπρωμένο των Λαών και οι Γερμανοί είναι ένας άξιος Λαός από την πλευρά του κακού. 

Ιστορικά θέτουν και πιστά έχουν ακολουθήσει μια διαδρομή που στην πορεία της θα καταλήγει πάντα σε βίαια σύγκρουση και άφθονο αίμα, a priori. 

Οι Ισπανοί φασίστες του Φράνκο που αποτέλεσαν τους εθελοντές της Μεραρχίας, έφτασαν τους 45.000 άνδρες και πολέμησαν με λύσσα πλάι στους ναζί, στο ανατολικό μέτωπο και ιδιαίτερα στο Στάλινγκραντ.

Το '43 η Μεραρχία ανακλήθηκε από τον Φράνκο ο οποίος στο μεταξύ γέμιζε τους Ελβετικούς λογαριασμούς του από πακτωλό χρημάτων και χρυσού, εκ μέρους των συμμάχων, για να "παραμείνει" ουδέτερος και 3.000 Ισπανοί φασίστες της Μεραρχίας αρνούνται την επιστροφή και εντάσσονται κατά κύριο ποσοστό στα SS και τα ακολουθούν ως το τέλος.

Αυτοι που επέστρεψαν, εκτός από τα προνόμια που απόλαυσαν από την δικτατορία της πατρίδας τους, είχαν πάντα την εκτίμηση του Γερμανικού κατεστημένου και όχι μόνο την ηθική, αλλά και εφ όρου ζωής, την οικονομική παροχή από το επίσημο Γερμανικό κράτος. 

Το 2015 μετά από επερώτηση στο Γερμανικό κοινοβούλιο, του βουλευτή του Die Linke Andrej Hunko, αποκαλύφθηκε μια μυστική συμφωνία του '62 μεταξύ Γερμανικού και Ισπανικού κράτους (Αντενάουερ & Φράνκο), που ορίζεται η πλήρη συνταξιοδότηση των επιζώντων της Μεραρχίας από το Γερμανικό κράτος.

Είναι η εποχή που οι ριμαγμένοι λαοί της Ευρώπης στέλνουν τους δικούς τους επιζώντες, να σαπίσουν στα εργοτάξια της νέας "καλής και μετανιωμένης" Γερμανίας, που χτίζεται πάλι. Η εποχή που από την λευτεριά του αγρού και του ήλιου, ο σπάνιος ανθός του παραγωγικού πληθυσμού μας, βρέθηκε κάτω από τις χιονισμένες οροφές των Γερμανικών εργοστασίων που στάλθηκε να θαφτεί. Είναι η εποχή αυτή και αργότερα που με υποκριτικό ταμπεραμέντο λύπης και μετανοίας, γονατιστοί μπρος τα μνημεία του ολοκαύτωματος Γερμανοί πολιτικοί και κυβερνητικοί καταθέτουν στεφάνια και συμπόνια.

Μέχρι σήμερα επιζώντες Ισπανοί φασίστες καθώς χήρες και ορφανά τους, λαμβάνουν από το Γερμανικό κράτος συντάξεις!

Η Γερμανία επίσης δίνει συντάξεις σε Άγγλους μέλη του τότε Βρετανικού ναζιστικού κόμματος, καθώς και σε Γάλλους συνεργάτες τους από το καθεστώς του Πετέν.

Άραγε πόσοι ντόπιοι συνεργάτες τους με συντάξεις υπάρχουν στην Ελλάδα;

Και εννοώ κόσμο, εκτός των παραδοσιακών "Βαβαρικών" οικογενειών που πάντα είναι στην νομη της εξουσίας στην Ελλάδα μέχρι σήμερα και χαίρουν της προστασίας της μαμάς Γερμανίας. 

Σίγουρη πάντως είναι η ανήθικη άρνηση των αποζημιωσεων από τους Γερμανούς και η χαραγμένη πορεία τους στο μέλλον για μια ακόμα αναπόφευκτη ιστορικά καταστροφική κατάληξη, που δυστυχώς παρασέρνει μαζί της όπως έκανε δύο φορές τα τελευταία 100 χρόνια την Ευρώπη σαν την πίσω αυλή της και όλο τον κόσμο, που θεωρεί και πιστεύει ότι μπορεί μια μέρα ~και είναι θείο δίκαιο, ~ να κατακτήσει. -

 

Στο Μαρούσι 10-6-2020
Tov.christo
Χρήστος Παλαπέρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ