Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

«Φυλάει ο Θεός τον κλέφτη, φυλάει και τον νοικοκύρη» - Επανήλθαμε και σας ευχαριστούμε!!!!

 

Η λαϊκή σοφία είναι αλάνθαστη και διαχρονική… «Φυλάει ο Θεός τον κλέφτη, φυλάει και το νοικοκύρη», λέει μια σοφή παροιμία.

Μετά από ενάμιση μήνα αιφνίδιας και παντελώς «περίεργης» φίμωσης και μπλοκαρίσματος από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, από το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου όλα επανήλθαν σε φυσιολογική λειτουργία.

Όλο αυτό το διάστημα αναζητήσαμε κάθε δυνατή λύση και φυσικά ερευνήσαμε για τα αίτια. Μετά την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας, συνεχίζουμε να ερευνούμε όλα τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε κατά την περίοδο αυτή.

Η διαχειριστική και η δημοσιογραφική ομάδα του Verianet.gr εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς όλες και όλους, φίλες και φίλους που με τα μηνύματα τους εξέφραζαν συμπαράσταση και μας έδιναν κουράγιο να συνεχίσουμε. Σας ευχαριστούμε!!!!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε σε δύο πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων δεν θα αποκαλύψουμε, για ευνόητους λόγους.

Πρώτα προς έναν άνθρωπο με τον οποίο γνωριζόμαστε σχετικά πρόσφατα, αλλά αποδεικνύεται ότι οι φιλίες χτίζονται ανεξάρτητα από το χρόνο, όταν στηρίζονται σε βάσεις ειλικρίνειας, αμοιβαία έντιμης συμπεριφοράς και «μπέσας»…

Ο άνθρωπος αυτός μας έφερε σε επαφή με το «κλειδί» του προβλήματος, ένα πρόσωπο το οποίο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα επέδειξε εξαιρετικά φιλική συμπεριφορά και απίστευτες επαγγελματικές δυνατότητες.

Εκφράζουμε βαθύτατες ευχαριστίες που χάρη στην καταλυτική συμβολή τους λύθηκε ένα «γόρδιος δεσμός», όπως είχε εξελιχθεί το ζήτημα.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τη «στενοχώρια» μας προς όλους αυτούς που λυπήθηκαν με την επίλυση του προβλήματος. Προς όλους τους «φίλους» που η χαιρεκακία τους δεν μπορούσε να κρυφτεί κάτω από προσχήματα, όπως και οι «χολερικές» διαδόσεις.

Δυστυχώς για αυτούς, επανήλθαμε και είμαστε εδώ!!! 

Φυσικά μας αφήνουν αδιάφορους. Απλά από τέτοιες καταστάσεις μαθαίνει κανείς τους φίλους του..

Ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε όλες και όλους.

Επανήλθαμε, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε!!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ