Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Με σοβαρότητα και σταθερά βήματα όπως αρμόζει σε μια «Βασίλισσα»

 

Όλα εξαρτώνται από τα κέντρα αποφάσεων τα οποία προς το παρόν είναι κέντρα μη αποφάσεων.

Οδεύοντας στα μισά του καλοκαιριού πλέον, κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη αγωνιστική περίοδο η οποία, όπως και να ‘χει πρέπει να ξεκινήσει σε 60 περίπου μέρες ή λίγο περισσότερο ενδεχομένως.

Βέβαια για να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα οι ομάδες, η προετοιμασία τους πρέπει να ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, σε χρονικό διάστημα που να επαρκεί για τα στάδια που απαιτούνται.

Τη Βέροια δε βιάζονται, αλλά ούτε πάνε… διακοπές. Η διοίκηση παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και βρίσκεται σε ετοιμότητα να πάρει αποφάσεις όταν με το καλό οι αρμόδιοι ξεκαθαρίσουν τη δομή των κατηγοριών.

Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε σε μια «γνώριμη» διάρθρωση της Β’ Εθνικής σε δύο ομίλους, αφού, πέραν των έκτακτων καταστάσεων που προέκυψαν, το «πείραμα» της SL φάνηκε να πείθει για το εγχείρημά του.

Έτσι είναι μια καλή αφορμή να επανέλθουμε σε δοκιμασμένες μορφές διοργανώσεων που συνάδουν άλλωστε και με τα χαρακτηριστικά των ομάδων που συμμετέχουν.

Σε μια τέτοια προοπτική στη Βέροια αναμένεται ένα αναδιοργανωτικό «restart» με σαφή ιεράρχηση των αρμοδιοτήτων.

Στελέχωση με τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα στις κρίσιμες επιτελικές θέσεις και στοχευμένες κινήσεις στο αγωνιστικό δυναμικό.

Πάντως σε αυτή τη φάση οποιαδήποτε αναφορά για λήψη αποφάσεων που αφορά ουσιαστικά ζητήματα της ομάδας, αποτελεί απλώς εικασία.

Χτίζοντας επάνω στην εμπειρία των προηγούμενων περιόδων και με σοβαρότητα, η «Βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας απέναντι στα δεδομένα, μόλις αυτά αποσαφηνιστούν και πάρουν τελική μορφή.


Δ. Καρ. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ