Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης από το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας

 

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, Βαθμοφόροι και μέλη του Προσκοπικού Δικτύου του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας επισκεφθήκαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας, στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση μας. 

Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε είδη ένδυσης σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Ξεκινήσαμε με την σκέψη ότι όλοι μας διαθέτουμε πολλά πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πια, αλλά σίγουρα είναι πολύτιμα και αναγκαία για κάποιους άλλους συνανθρώπους μας. 

Τα είδη ένδυσης τα συγκεντρώσαμε με την βοήθεια των οικογενειών των μελών  μας, μετά από πρωτοβουλία του Συστήματος μας να συνεισφέρουμε  και εμείς με τον τρόπο μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Η εθελοντική προσφορά βοήθειας και αλληλεγγύης έχει μεγάλη αξία, όχι μόνο για αυτόν που τη δέχεται, αλλά και για αυτόν που την πράττει. Η προσφορά προς τους άλλους είναι μια από τις πολλές αξίες που πρεσβεύει ο Πρόσκοπος. 

Έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού, και αφού ενημερωθήκαμε για τα μέτρα υγιεινής που θα έπρεπε να λάβουμε, μεταβήκαμε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η υποδοχή πολύ θερμή. 

Σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα, και υπό την καθοδήγηση των κυριών που μας περίμεναν,   τα είδη ένδυσης μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την προσφορά τους στους συμπολίτες μας, καθώς και τις οικογένειες των μελών μας που μας βοήθησαν στο να υλοποιηθεί αυτή η δράση.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.  

ΣΤΟΧΟΣ 1 - ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΤΩΧΙΑ.

ΣΤΟΧΟΣ 12 – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

ΣΤΟΧΟΣ 17 – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΣΤΟΧΟΣ 1 - ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ - Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ... ΣΤΟΧΟΣ 12 - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - Περιφερειακό Κέντρο ... ΣΤΟΧΟΣ 17 - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ - Περιφερειακό Κέντρο ...

  

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

ο Αρχηγός ου 3ου Συστήματος Προσκόπων Βεροίας

Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ