Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Ο Λευτέρης Καλλιαρίδης για τις αλλαγές που φέρνει η ηλεκτροκίνηση (βίντεο)

 

Για τις αλλαγές που φέρνει η ηλεκτροκίνηση μας μίλησε ο Λευτέρης Καλλιαρίδης. Ο Λευτέρης Καλλιαρίδης και τα αδέρφια του Γιώργο και Αριστοτέλης, διατηρούν οικογενειακή επιχείρηση -  πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας – Νάουσας.

“Η ηλεκτροκίνηση είναι προ των πυλών” λέει και συνεχίζει, “οι επιδόσεις τους είναι πολύ καλές, έχουν αυτονομία 400χλμ, 100% ισχύς της ενέργειας, δεν υπάρχουν απώλειες, το περιβάλλον διατηρείται καθαρό και η απόδοση του αυτοκινήτου αγγίζει το μέγιστο.”

Αναφερόμενος στα νέα δεδομένα της ηλεκτροκίνησης, σημειώνει πως πολλά πρατήρια υγρών καυσίμων που δεν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στις αλλαγές της εποχής, θα αναγκαστούν να κλείσουν.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος, τονίζει πως θα χαθούν αρκετές θέσεις εργασίας όταν καθιερωθεί η ηλεκτροκίνηση και πως η “αντλία” μετά από χρόνια θα αποτελεί παρελθόν.

“Ήδη στη Βέροια κυκλοφορούν αρκετά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τα φορτίζουν στο σπίτι τους, έχουν μετασχηματιστή. Αυτή τη στιγμή δεν συμφέρει. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πανάκριβα, και η αγορά τους και η μπαταρία τους.”

“Κλείνει” χαρακτηρίζοντας τους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων “θύματα της προόδου”..

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Βέροια - Λευτέρης Καλλιαρίδης - τι αλλαγές φέρνει η ηλεκτροκίνηση  1/7/2020

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ