Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

H Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Nάουσας, Στέλλα Αραμπατζή, επισκέφτηκε τα παιδιά του ΚΔΑΠ

 

Στoν χώρο του ΚΔΑΠ του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας, υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την Πρόεδρο Στέλλα Αραμπατζή, τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα όλο τον χρόνο αλλά παρακολουθούν αυτή την περίοδο και τις καλοκαιρινές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί.

 

Η ανακοίνωση της Στέλλας Αραμπατζή:

"Είχα τη χαρά να μιλήσω μαζί τους και να παρακολουθήσω την υπέροχη παράσταση Θεάτρου Σκιών "Ο Καραγκιόζης..Δάσκαλος Καράτε στα χρόνια του Κορονοϊού"... από τον νεαρό μας φίλο Θεοχάρη Χατζηιωαννίδη.

Ο Θεοχάρης είναι ένα πανέξυπνο και πολύ ταλαντούχο παιδί της πόλης μας που γράφει κατασκευάζει σκηνοθετεί και παίζει τα δικά του έργα Θεάτρου Σκιών με τον αγαπημένο σε όλους μας Καραγκιόζη .Τον ευχαριστούμε θερμά που πάντα συνεργάζεται με το το ΚΔΑΠ του Δήμου μας και είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλα τα παιδιά μας που απόλαυσαν σήμερα την παράσταση.

Οι εκπαιδευτικοί κι όλο το προσωπικό στη δομή κάνουν με μεράκι ό,τι μπορούν για την καλύτερη δυνατή και δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο ΚΔΑΠ του Δήμου Νάουσας και εμείς στο ΔΣ του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου μας εργαζόμαστε εντατικά, ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν πλήρως διαμορφωμένα, διαφοροποιημένα και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα , μοναδικά που περιλαμβάνουν το περιβάλλον μας, φυσικό και τεχνητό, προσεγγίζοντας βιωματικά τις επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες, την εμπειρική γνώση ,την κριτική σκέψη και την τέχνη."

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ