Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: «Ναυάγιο» η σύσκεψη για το ροδάκινο – «Κατανόηση» ζητούν οι αγρότες, στην ελεύθερη αγορά παραπέμπουν οι μεταποιητές (βίντεο)

 

Η ελπιδοφόρα σύσκεψη που προαναγγέλθηκε προ ημερών ως ύστατη προσπάθεια σύγκλισης μεταξύ παραγωγών και μεταποιητικών βιομηχανιών,  ξεκίνησε απογοητευτικά και σε λιγότερο από μια ώρα, ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει απολύτως τίποτα.

Εκ μέρους των τεσσάρων βουλευτών του νομού, μόνο ο κ. Βεσυρόπουλος «παρέστη» και αυτός δια εκπροσώπου.

Από τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Καλαϊτζίδης και ο δήμαρχος Βέροιας ο οποίος μετά από μια σύντομη τοποθέτηση κατά την οποία είπε ό,τι είπε και την προηγούμενη ημέρα στην άλλη συνέλευση, αποχώρηση, διότι, όπως είπε συμμετείχε ταυτόχρονα και σε μια τηλεδιάσκεψη.

Παρών ήταν και ο αρμόδιος για αγροτικά ζητήματα, αντιδήμαρχος Ηλίας Τσιφλίδης, ενώ από τις συνεταιριστικές οργανώσεις εκπροσωπήθηκε μόνο μία!!!

Η ΕΚΕ (Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδας) εκπροσωπήθηκε από τον κ. Αποστόλου ο οποίος παρέθεσε τις θέσεις του χώρου των μεταποιητών, μια σειρά παραμέτρους που καθορίζουν ή επηρεάζουν την τελική τιμή του προϊόντος και υπεραμύνθηκε της άποψης ότι οι τιμές διαμορφώνονται με όρους ελεύθερης αγοράς, δηλαδή προσφορά και ζήτηση.

Μετά από αυτά η συζήτηση αναλώθηκε σε διαχρονικές διαπιστώσεις, σχόλια και αναζήτηση αιτίων για την κακοδαιμονία του αγροτικού κόσμου.

Άνευ περεταίρω ενδιαφέροντος, η αποψιλωμένη από παρουσίες σύσκεψη ολοκληρώθηκε χωρίς να προσφέρει τίποτα καινούργιο σε τέτοιο βαθμό που ουσιαστικά δεν δικαιολόγησε ούτε καν την πραγματοποίηση της.

 

Όλη η σύσκεψη μεταδόθηκε απ’ ευθείας από το Verianet.gr.

 

Το βίντεο της διαδικασίας:

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ