Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Τι ακριβώς συνέβη στη διοργάνωση της εκδήλωσης «Ημέρας μνήμης της Κυπριακής τραγωδίας» στη Βεργίνα;

 

Απορία και διαμαρτυρία εξέφρασε ο πρόεδρος της Δ. Κ Βεργίνας, Αντώνης Ζησιόπουλος για το «πρωτόκολλο» της εκδήλωσης Ημέρας μνήμης της Κυπριακής  τραγωδίας που πραγματοποιήθηκε «Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας», στη Βεργίνα το πρωί του Σαββάτου.

Σε σχόλιό του κάτω από το ρεπορτάζ του Verianet.gr, του μόνου ΜΜΕ που κάλυψε την εκδήλωση, ο κ. Ζησιόπουλος γράφει: 

«Μόνο που τον Πρόεδρο της κοινότητας, δεν τον ενημέρωσε κάνεις, για να υποδεχτεί τους καλεσμένους. Κάποιοι μας θέλουν φιλοξενούμενους, και όχι οικοδεσπότες.!!!!»

Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Γουλτίδης επιρρίπτει σκοπιμότητα για το γεγονός, καθώς απαντώντας σε άλλο σχόλιο, γράφει:

«Είναι οργανωμένος Δήμος αλλά σκέφτεται πονηρά, όταν καλούν τον πρόεδρο στην φιέστα της γέφυρας για να δείξουν ότι συμμετέχουν οι φορείς του Δήμου, αλλά στο χωριό του όχι, για να φανούν μόνο αυτοί».


Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αφορά μια Εθνική τραγωδία, η οποία μάλιστα παραμένει ακόμη και σίγουρα δεν είναι από τις εκδηλώσεις εκείνες που – ενδεχομένως – προσφέρονται για άλλου είδους «εκμετάλλευση».

Δε γνωρίζουμε ποιος είχε την ευθύνη της διαχείρισης των προσκλήσεων και του τελετουργικού, αλλά αν ευσταθούν αυτά που γράφει ο κ. Γουλτίδης, τότε θα πρόκειται για κοινή ασέβεια.

Και βεβαίως παραμένει αναπάντητη η απορία του προέδρου της Βεργίνας για το πώς μπορεί να συμβαίνει να πραγματοποιείται εκδήλωση στην Κοινότητα, και μάλιστα αυτού του περιεχομένου, και ο ίδιος να μην έχει καμιά ενημέρωση!

Σημειώνουμε ότι στην εκδήλωση το Ελληνικό Κοινοβούλιο εκπροσώπησε ο βουλευτής Ημαθίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης ο οποίος ήταν και ο μόνος βουλευτής Ημαθίας που παρέστη.

Πλην του Δήμου Βέροιας, εκπροσωπήθηκε και ο Δήμος Νάουσας από την αντιδήμαρχο Δώρα Μπαλτατζίδου η οποία κατέθεσε στεφάνι και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, Κώστα Χατζηστυλή.

Παρόντες ήταν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Στέργιος Μουρτζίλας και Απόστολος Νεστορόπουλος, αλλά επισήμως η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας δεν εκπροσωπήθηκε, ούτε κατέθεσε στεφάνι.


Τελικά τι συνέβη σε μια τέτοια διοργάνωση;

 

Σχετικό ρεπορτάζΗμαθία - Βεργίνα: Φόρος τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση 46 ετών από την Κυπριακή τραγωδία (βίντεο)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ