Βόλεϊ: Στο Σέλι θα «χτιστεί» η νέα ομάδα του Φίλιππου Βέροιας

 

Σε ένα από τα ψηλότερα χωριά της Ελλάδας, το μαγευτικό Σέλι, στις δυτικές πλαγιές του όρους Βερμίου, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας του Φίλιππου Βέροιας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Volley League.

Στο Σέλι, σε υψόμετρο 1408 μέτρων -ανάλογο των υψηλών φετινών στόχων- και σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, οι αθλητές του Σωκράτη Τζιουμάκα και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα βάλουν τις στέρεες βάσεις για το σωστό «χτίσιμο» της φετινής μας ομάδας.

Με φόντο το καταπράσινο δάσος και τις απαράμιλλης ομορφιάς διαδρομές στην φύση, μέσα στο καθαρό οξυγόνο και την πλούσια βλάστηση, οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν κυρίως σε φυσική κατάσταση και βάρη, με θέα στην πεδιάδα της Ημαθίας, τον Θερμαϊκό κόλπο και τον ποταμό Αλιάκμονα, εικόνες που κόβουν την ανάσα!

Κατά την διαμονή της η αποστολή της ομάδας θα νιώσει «σαν στο σπίτι της», καθώς το Σέλι είναι το χωριό του προέδρου της ομάδας Δημήτρη Πιτούλια, αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης, Γιάννη Γαλίκα, Δημήτρη Μπιτέρνα και Γιώργου Γιακουμοπούλου.

Παράλληλα, ο Γιώργος Πιτούλιας, αδελφός του «ισχυρού άνδρα» του Φίλιππου Βέροιας και πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Δ. Δασοκτήματος Σελίου, θα φροντίσει να παρέχει όλες τις ανέσεις, ώστε άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι και μόνο στην άρτια και πλήρη προετοιμασία τους, ενόψει των δύσκολων και απαιτητικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από την Βέροια στις 10 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην έδρα της στις 14 του μήνα.

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ