Την Βέροια θα επισκεφτεί ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π.

 

Στην Βέροια θα βρεθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.), Παντελής Ταρνατόρος.

Στην παρθενική επίσκεψη του προέδρου της Λίγκας στην πόλη μας, από την άνοδο του Φίλιππου Βέροιας στη Volley League, ο κ. Ταρνατόρος θα βρεθεί το πρωί στις 11.30 στο Δημαρχείο Βέροιας, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον Πρόεδρο της ΚΕΠΑ, Θεόφιλο Κορωνά.

Μεταξύ άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν, με αφορμή την ιστορική συμμετοχή της ομάδας μας στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, θα είναι και οι τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης, προβολής και προώθησης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου η Βέροια στα επόμενα χρόνια να αποτελέσει μία νέα "μητρόπολη" του αθλήματος.

Στη συνέχεια o Παντελής Ταρνατόρος, που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή, θα έχει συνάντηση γνωριμίας με τον Αντιπρόεδρο του τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Μπιτέρνα και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ομάδας, Γιάννη Γαλλίκα, Γιώργο Γιακουμόπουλο και Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Η επίσκεψη του κ. Ταρνατόρου θα ολοκληρωθεί με την ξενάγηση του από τους παράγοντες του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας στο Δημοτικό Γυμναστήριο "Δ. Βικέλας", την έδρα της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας του βόλεϊ.

Εκεί ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π., συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της διοίκησης του Φίλιππου Βέροιας, θα επιθεωρήσει τους χώρους και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι το γήπεδο πληροί τα κριτήρια της διοργανώτριας αρχής για διεξαγωγή επίσημων αγώνων της Volley League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ