Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Πώς να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας πριν τις διακοπές

 

Ακόμα και αν έχετε ξεκινήσει την προσπάθεια βελτίωσης της σιλουέτας σας ήδη από τον χειμώνα, με συστηματική γυμναστική και υγιεινή διατροφή, σίγουρα κάποιες μικρές ατέλειες μπορούν ακόμη να διορθωθούν στο σώμα σας, οι οποίες αφορούν κυρίως, στο επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. 

Η Κρυολιπόλυση αλλά και άλλες εξειδικευμένες αισθητικές θεραπείες έχουν τη δυνατότητα να εστιάσουν σε αυτές τις λεπτομέρειες που σας απασχολούν και να σας χαρίσουν τη σιλουέτα που πάντα ονειρευόσαστε, πριν φύγετε για διακοπές. 

Αδράξτε λοιπόν, την ευκαιρία να απολαύσετε το φετινό σας καλοκαίρι χωρίς περιττές έγνοιες και προβληματισμούς, γεμάτη αυτοπεποίθηση, και δείτε παρακάτω γιατί συμβαίνει να ταλαιπωρείστε από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, ανεξαρτήτως του βάρους σας. Μάθετε ακόμη, τι μπορείτε να κάνετε άμεσα για να εξαλείψετε τα ψεγάδια στο σώμα σας. 

 

Γιατί κάποιες γυναίκες εμφανίζουν τοπικό πάχος ή και κυτταρίτιδα

Το τοπικό πάχος είναι αλήθεια πως ταλαιπωρεί γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, ενώ η κυτταρίτιδα δείχνει σχεδόν αποκλειστική προτίμηση στον γυναικείο πληθυσμό -και τα δύο, όμως, μπορεί να εμφανιστούν ανεξάρτητα από το σωματικό βάρος του κάθε ατόμου. 

Αν ταλαιπωρείστε από το τοπικό πάχος, έχετε κατά νου πως ο κληρονομικός παράγοντας είναι πιο ισχυρός από την προσπάθεια που καταβάλλετε για να απαλλαγείτε από αυτό. 

Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα γονίδια, καθώς από αυτά καθορίζεται το πόσο εύκολα αποθηκεύεται τοπικά το λίπος και σε ποιες περιοχές του σώματος.

Άλλες αιτίες που οδηγούν στην εμφάνιση του τοπικού πάχους σχετίζονται με τον μεταβολισμό κάθε οργανισμού, με ορμονικούς παράγοντες αλλά και με την ποιότητα του ύπνου και το καθημερινό στρες. 

Η κυτταρίτιδα συνιστά μια διαταραχή του οργανισμού που εμφανίζεται στη συνοχή του δέρματος, δημιουργώντας όψη και υφή στην επιδερμίδα που μοιάζει με τον φλοιό του πορτοκαλιού. 

Όταν προκαλούνται εισολκές τοπικά στην επιφάνεια του δέρματος συμβαίνει να μην αιματώνονται σωστά ορισμένες περιοχές της σιλουέτας, αυξάνοντας τον όγκο και τη μορφή των λιποκυττάρων, που φυσιολογικά υπάρχουν. 

Για όσο χρόνο το λίπος συγκεντρώνεται ανομοιόμορφα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, τόσο πιο ανώμαλη εμφάνιση αποκτά η επιδερμίδα που πάσχει από την κυτταρίτιδα.

Γι αυτόν τον λόγο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη η προσπάθεια αντιμετώπισής της, καθώς για την κυτταρίτιδα δεν ευθύνονται αποκλειστικά οι διατροφικές ατασθαλίες αλλά «φταίει» και η προδιάθεση του κάθε οργανισμού, λόγω κληρονομικότητας. 

 

Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε άμεσα τις ατέλειες

Η αντιμετώπιση των ατελειών του σώματος που αφορούν στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα πρέπει να γίνεται με επιστημονικό τρόπο, προκειμένου κάθε μέθοδος να δρα στοχευμένα στα προβληματικά σημεία.

Η Κρυολιπόλυση συνιστά την πλέον αποτελεσματική, ελάχιστα επεμβατική μέθοδο μείωσης του τοπικού λίπους, έχοντας ισχυρή δράση και κατά της κυτταρίτιδας. 

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που καταφέρνει να διαλύει το λίπος, μειώνοντας ορατά και οριστικά το ποσοστό των λιποκυττάρων στην περιοχή όπου εφαρμόζεται. 

Χωρίς τη χρήση νυστεριού, όπως συμβαίνει με την κλασική λιποαναρρόφηση, η διάλυση του λίπους επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση του ψύχους, το οποίο μπορεί και καταστρέφει μόνιμα τα λιποκύτταρα στον υποδόριο ιστό, χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς. 

Η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης εφαρμόζεται πάντα από ιατρό ή εξειδικευμένο αισθητικό με την επίβλεψη ιατρού καθώς απαιτείται εμπειρία προκειμένου να γίνει στόχευση στα σωστά σημεία του σώματος του ενδιαφερόμενου, που χρήζουν θεραπείας.

Ο ειδικός που εφαρμόζει τη θεραπεία, έχοντας απόλυτη γνώση να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα, τοποθετεί τις κεφαλές στα σημεία όπου εντοπίζεται το περιττό λίπος ή και η κυτταρίτιδα. 

Η ανάπτυξη σταθερής χαμηλής θερμοκρασίας στα σημεία της εφαρμογής ωθεί  τα λιποκύτταρα να «λιώνουν» και να αποβάλλονται φυσικά από το σώμα, επιτρέποντάς σας να απαλλαγείτε οριστικά από αυτά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ