Χάντμπολ: Στον Φίλιππο Βέροιας ο Παντελής Κωστακίδης

 

Επέστρεψε στον Φίλιππο ο Παντελής Κωστακίδης. Γέννημα θρέμμα των περίφημων ακαδημιών χάντμπολ του Φιλίππου που αναγεννήθηκαν το 2002-03 και σχεδιάστηκαν από τους Προέδρους Πέτρο και Γιώργο Φύκατα, όπου μαζί με τον αείμνηστο Χρήστο Καψάλη και με τον Νίκο Μάντζο στόχευσαν στο να δημιουργήσουν καλούς παίχτες και παράλληλα πετυχημένους ανθρώπους, προτρέποντας τους νεαρούς αθλητές πρώτα να σπουδάσουν και στη συνέχεια να κάνουν πρωταθλητισμό!!!

Ο Παντελής Κωστακίδης είναι η επιτομή του σχεδιασμού αυτού. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος personal training, κατάφερε να συνδυάσει τις σπουδές του με τον πρωταθλητισμό.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των ανδρών από το 2012 μέχρι και σήμερα. Έκανε τα πρώτα του χαντμπολικά βήματα το 2003 σε ηλικία 13 ετών στις υποδομές του Φιλίππου, λόγο της παρουσίας του Τούτσκιν, του Μανάσκοφ και του Ατάβιν και έπαιξε στον Φίλιππο από το 2003, μέχρι το 2014-15 και το 2015-16 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Λουτρακίου. Τη σεζόν 2016-17 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τις σχολές Ξυνή και τη σεζόν 2017-18 το Νταμπλ με τον Ολυμπιακό. Το 2017 ανακηρύχθηκε καλύτερος παίχτης του πρωταθλήματος, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια πρωταγωνιστούσε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ όντας 2ος σκόρερ της ομάδας του.

Από φέτος θα κοσμεί με την παρουσία του την ομάδα του Φιλίππου, ενώ παράλληλα θα ειναι προπονητής στις υποδομές του συλλόγου, διδάσκοντας τα μυστικά του αθλήματος στα μικρά παιδιά του συλλόγου μας!!!

Καλωσήρθες σπίτι σου Παντελή!!!! 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ