Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Πώς να αποφύγετε τα στιλιστικά λάθη όταν φοράτε τιράντες

 

Το σύγχρονο ανδρικό στιλ αποτελείται από μοντέρνα ενδυματολογικά κομμάτια που συνδυάζονται αρμονικά με έντονα στοιχεία διαχρονικότητας. 

Οι τιράντες, το παπιγιόν και η ζώνη είναι μερικά μόνο από τα αξεσουάρ που αξιοποιούν οι άνδρες οι οποίοι επιδιώκουν να φαίνονται προσεγμένοι, στο καθημερινό ή και το επίσημο ντύσιμο.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να συνδυάζετε σωστά τις τιράντες ανάλογα με το ύφος του ντυσίματος που δημιουργείτε και ποια λάθη πρέπει να αποφεύγετε όταν επιλέγετε να τις εντάξετε στο look σας.

 

Πώς μπορείτε να συνδυάζετε σωστά τις τιράντες

Το στιλ του κάθε άνδρα είναι ξεχωριστό, όσο μοναδική είναι και η προσωπικότητα του καθενός. Προκειμένου να αποκτήσετε το προσωπικό σας στιλ στο ντύσιμο, χρειάζεται πρώτα να διερευνήσετε τι είναι όμορφο για εσάς και τι θεωρείτε καλαίσθητο. Μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε να «χτίζετε» το δικό σας ύφος στο ντύσιμο είναι να επιλέξετε ρούχα που προσδίδουν απλότητα, αλλά διαθέτουν αξιοσημείωτα στοιχεία διαχρονικότητας. 

Οι τιράντες συνιστούν ένα αξεσουάρ statement για κάθε ντύσιμο, επομένως είναι σημαντικό όταν επιθυμείτε να τις αξιοποιήσετε, να συνθέσετε το σύνολό σας με λιτά και διαχρονικά κομμάτια, που τονίζουν το ξεχωριστό στοιχείο του look σας. 

Στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τιράντες που μπορείτε να φοράτε σε κάθε περίσταση. Εκκεντρικές, μοντέρνες και ξεχωριστές  τιράντες, κατάλληλες για καθημερινές εμφανίσεις αλλά και κλασικές με μεταλλικά κλιπς ή δερμάτινα κουμπώματα, που φοριούνται σε casual αλλά και επίσημες περιστάσεις. 

Οι καθημερινές τιράντες συνήθως διαθέτουν κλιπς για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο παντελονιού, ενώ μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και με τζιν παντελόνι. Έχετε την ευχέρεια να επιλέξετε όποια απόχρωση ταιριάζει καλύτερα με το υπόλοιπο outfit σας, αλλά και με πρωτότυπα σχέδια που προσδίδουν μοντέρνες πινελιές στο ντύσιμό σας. 

Οι επίσημες τιράντες είναι ιδανικές για επαγγελματικά και επίσημα outfits, μπορεί να διαθέτουν είτε κλιπς είτε υποδοχές για κουμπιά ενώ οι αποχρώσεις και τα σχέδια κινούνται σε πιο διαχρονικό πλαίσιο, προκειμένου να προσιδιάζουν σε ντυσίματα με κοστούμι ή άλλα επίσημα ενδύματα. 

 

Ποια λάθη πρέπει να αποφεύγετε όταν φοράτε τιράντες

Τι να προσέχετε όταν συνδυάζετε τιράντες με σακάκι. Για τις ανάγκες είτε του καθημερινού είτε του πιο επίσημου, ή business ντυσίματος, όταν επιλέγετε να συνδυάσετε τις τιράντες με σακάκι, είναι απαραίτητο να μην το κουμπώσετε. Ο κανόνας που «θέλει» τις τιράντες να κρύβονται, λόγω του χρηστικού τους χαρακτήρα, θεωρείται ξεπερασμένος και πλέον συστήνεται να εμφανίζονται μέσα από το σακάκι, προσδίδωντας το ιδιαίτερο στιλ σας. 

Τι να κάνετε μπροστά στο δίλημμα της ζώνης. Όταν επιλέγετε να φορέσετε τιράντες, δεν δημιουργείται κανένα δίλημμα διότι πολύ απλά, η ζώνη δεν έχει κανένα λόγο να περιληφθεί στο look. Ο διαχρονικός κανόνας που επιτάσσει ότι οι τιράντες δεν πρέπει να συνδυάζονται με ζώνη εξακολουθεί να ισχύει, και ο λόγος είναι ότι από μόνες τους, εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό: να συγκρατούν το παντελόνι σας. 

Πώς να αποφύγετε το πλέον συχνό λάθος με τις κάλτσες. Ναι σωστά διαβάσατε, τις κάλτσες. Πολλοί άνδρες συμβαίνει να προσπαθούν να συνδυάζουν το χρώμα στις κάλτσες με τα παπούτσια που φορούν. Όταν το look περιλαμβάνει και τιράντες, αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το αποτέλεσμα. Οι κάλτσες δεν πρέπει να είναι άμεσα διακριτές στην εμφάνισή σας, επομένως χρειάζεται να συνδυάζονται με την απόχρωση του παντελονιού σας, ώστε κατ’ επέκταση να «δένουν» με τις τιράντες, όταν κινείστε ή κάθεστε. 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ