Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Με ψευδώνυμη καταγγελία αναστάτωσαν μια ολόκληρη περιοχή – Ο Δήμος των «αλάνθαστων» σε όλο του το μεγαλείο!!!

 

Η καταγγελία, αν και ψευδώνυμη, όχι μόνο έγινε αποδεκτή, αλλά και κοινοποιήθηκε προς τους «αποδέκτες» δια της αρμόδιας υπηρεσίας.

Πρόκειται για μια ιστορία μοναδικής «έμπνευσης» η οποία ανοίγει μια σειρά από ζητήματα σχετικά με την αξιολόγηση μιας «καταγγελίας» που κάνει «κάθε πικραμένος», αλλά και της σοβαρότητας που χαρακτηρίζει τον παραλήπτης της.

Στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, παραλήπτης της καταγγελίας ήταν ο Δήμος Βέροιας. Η καταγγελία αφορούσε τα καταστήματα της οδού Πιερίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, θα πρέπει να ελεγχθούν οι πινακίδες όλων των καταστημάτων για το κατά πόσο είναι σύννομες!!!

Ο Δήμος επέλεξε μάλλον την «εύκολη» λύση. Ξεφορτώθηκε το πρόβλημα και το ανέθεσε στην κατά νόμο αρμόδια υπηρεσία του, το προσωπικό της οποίας αναγκάστηκε να αναλάβει καθήκοντα «κλητήρα»…

Έτσι επιδόθηκαν σε όλα τα καταστήματα – εμπορικά, υπηρεσίες, τράπεζες – κοινοποιήσεις σύμφωνα με τις οποίες οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι πρέπει να «μεριμνήσουν» ώστε οι πινακίδες να έχουν τις σωστές προδιαγραφές.

Όμως τα «θαύματα» στον «Δήμο των αλάνθαστων»  δεν τελειώνουν εδώ.

Μετά από πολύ σύντομη έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο καταγγέλλων είναι ανύπαρκτος και η καταγγελία ψευδώνυμη. Μάλιστα (μικρός είναι ο κόσμος) διέρρευσε ότι πρόκειται για «τέχνασμα» κάποιου εμπόρου της περιοχής ο οποίος βρίσκεται σε επιχειρηματική διένεξη !!!

Όλο αυτό τα απίστευτα, που σε μια λογική και φυσιολογικά λειτουργούσα διοίκηση θα αποτελούσαν μια απλή «φάρσα», στη Βέροια πήραν οντότητα, απέκτησαν βάση και εγκυρότητα και κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός!!!!

Τα καταστήματα της περιοχής λειτουργούν καθ’ όλα νόμιμα. Υπάρχουν κατατεθειμένοι σχετικοί φάκελοι, οι υπηρεσίες του Δήμου προβαίνουν σε ελέγχους και τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες.

 Παρ’ όλα αυτά ο Δήμος Βέροιας έκρινε ότι πρέπει να βάλει τους καταστηματάρχες να κάνουν ελέγχους στις πινακίδες τους μόνο και μόνο επειδή κάποιος έκανε μια αόριστη καταγγελία και μάλιστα ψευδώνυμη.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή…

Ο Αύγουστος (με τα δυο φεγγάρια) είναι ίσως η μόνη πιθανή δικαιολογία …. 

 

Σ.σ. Στη φωτό απόσπασμα του εγγράφου που δόθηκε εντολή από το Δήμο Βέροιας να κοινοποιηθεί σε όλα τα μαγαζιά της περιοχής.  Μετά από μια ψευδώνυμη καταγγελία.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ