Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Προσαγωγή και πρόστιμο σε υπάλληλο έκδοσης εισιτηρίων επειδή ζήτησε την τήρηση των μέτρων!!!!

 

Μόνο ως επεισόδιο σε «ιστορίες καθημερινής τρέλας» μπορεί να  εκληφθεί αυτό που συνέβη σε εκδοτήριο εισιτηρίων όπου η υπάλληλος βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα επειδή ζήτησε εφαρμογή των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε πιο συγκεκριμένα στοιχεία. Έχουμε στη διάθεσή μας τα στοιχεία όλων των εμπλεκομένων. 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εκδοτήριο εισιτηρίων ΚΤΕΛ όταν μπήκε στο χώρο κάποιος κύριος – ευρισκόμενος στην «τρίτη ηλικία» μάλιστα – ο ποίος δε φορούσε μάσκα.

Η υπάλληλος του ζήτησε να βγει από τον χώρο αναμονής και να μπει μόνο με μάσκα, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις.

Ο κύριος, αν και ηλικιωμένος, επέδειξε συμπεριφορά η οποία μάλλον δεν συνάδει με την ηλικία του. Αδιαφορώντας, πήγε στον γκισέ και απαίτησε από την υπάλληλο να του βγάλει εισιτήριο. 

Η υπάλληλος ζήτησε και πάλι από τον κύριο να φορέσει μάσκα, όπως προβλέπεται. 

Η αντίδρασή του ήταν να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και να καταγγείλει ότι η υπάλληλος αρνείται να του κόψει εισιτήριο!!!!

Όμως τα απίστευτα δεν τελειώνουν εδώ!!! Από εδώ αρχίζουν!!!

Η αστυνομία επιλήφθηκε, το αστυνομικό όργανο έκρινε βάσιμη την καταγγελία του κυρίου και διέταξε την προσαγωγή της υπαλλήλου στην αστυνομία, κάτι που έγινε!!!

Ταυτόχρονα της επιβλήθηκε και πρόστιμο διότι, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, δεν εφάρμοζε και η ίδια τις προβλεπόμενες υγειονομικές  διατάξεις…!!!

Μάταια η υπάλληλος προσπαθούσε να εξηγήσει τα πραγματικά περιστατικά. 

Προς το παρόν η υπόθεση επιχειρείται να «ξεμπλέξει» υπηρεσιακή πριν πάρει την δικαστική οδό.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ