Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: «Καρφώθηκαν» από τα «live» - Καταγγελία στο «enikos.gr» - Πρόστιμο 11.000 ευρώ και σφράγιση 15 μέρες σε κατάστημα

 

Πρόστιμο 11.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 μέρες επιβλήθηκε σε κέντρο διασκέδασης στη Βέροια, για παραβίαση των προβλεπομένων υγειονομικών όρων.

Το βράδυ της Κυριακής στο συγκεκριμένο κατάστημα γινόταν γλέντι με πολύ γνωστό καλλιτέχνη του ποντιακού τραγουδιού.

Στις 11:35, ενώ το γλέντι ήταν σε εξέλιξη, στο enikos.gr υπήρξε ανάρτηση-καταγγελία με σχόλια ότι «πήγαν περίπατο τα μέτρα»

Το δημοσίευμα περιλάμβανε και βίντεο, από τα πολλά “live” που συνηθίζεται να κάνουν διάφοροι με τα κινητά τους τηλέφωνα σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Το enikos.gr κάνει λόγο για «καταγγελία αναγνώστη», αλλά τα συγκεκριμένα βίντεο κυκλοφορούσαν ευρέως στο διαδίκτυο το βράδυ της Κυριακής, οπότε ήταν εύκολο να τα δει οποιοσδήποτε.

O «καταγγέλλων» φαίνεται ότι γνώριζε καλά την περιοχή, καθώς το δημοσίευμα αναφέρεται και στην…. εγγύτητα μεταξύ του μαγαζιού και της Α.Δ, Ημαθίας…

Μετά από την δημόσια καταγγελία ήταν φυσικό να προκληθούν αντιδράσεις, πολύ δε περισσότερο όταν τα καταγγελλόμενα αφορούσαν τον τόπο καταγωγής του αρμόδιου για την τήρηση των μέτρων, υπουργού.

Έτσι επενέβη η αστυνομία επιβάλλοντας τα προβλεπόμενα. Τσουχτερό πρόστιμο 11.000 ευρώ και «σφράγιση» για 15 μέρες

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ