Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Αναστολή καταβολής του προστίμου και της σφράγισης του, η απόφαση του δικαστηρίου – Για το κατάστημα στο οποίο επιβλήθηκε ποινή για παραβίαση μέτρων

 

Την αναστολή εφαρμογής σφράγισης του καταστήματος, όπως και την αναστολή καταβολής του προστίμου των 11.000 ευρώ αποφάσισε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας με απόφασή του την Πέμπτη 13 Αυγούστου.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν για ακύρωση και διαγραφή της επιβληθείσας ποινής, αλλά σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, πρόκειται για αναστολή, μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά κατάστημα αναψυχής – διασκέδασης στη Βέροια όπου το βράδυ της Κυριακής στον υπαίθριο χώρο γινόταν βραδιά με πολύ γνωστό καλλιτέχνη του ποντιακού τραγουδιού.

«Live» βίντεο που έγινε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στις 11:35 τη νύχτα, αναρτήθηκε με μορφή καταγγελίας enikos.gr και η δημοσιοποίηση του προκάλεσε την αστυνομική επέμβαση.

Ακολούθησε επιβολή προστίμου ύψους 11.000 ευρώ και σφράγιση του καταστήματος για 15 μέρες.

Η διεύθυνση του καταστήματος παρέλαβε τη σχετική απόφαση με επιφύλαξη και προσέφυγε στο διοικητικό πρωτοδικείο.

Η ένσταση που εκδικάστηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου έγινε δεκτή από το δικαστήριο, το οποίο έκρινε βάσιμες τις αιτιάσεις της επιχείρησης σύμφωνα με τις οποίες καθ’ όλη της λειτουργία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και με απόφασή του ανέστειλε την εφαρμογή κι εκτέλση των ποινών που επιβλήθηκαν. 

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή η επιχείρηση λειτουργεί πλέον κανονικά.

Όπως ανακοινώθηκε, ο λόγος της μη λειτουργίας του μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο οφείλεται σε πένθος της οικογένειας λόγω θανάτου της μητέρας του ιδιοκτήτη.

Σε σχετική δημοσίευση εκφράζονται ευχαριστίες στο νομική παραστάτη της επιχείρησης και στην Ελληνική δικαιοσύνη η οποία «μέτρησε σωστά, χωρίς φόβο, χωρίς επιρροή» 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ