Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Με εννέα θέματα θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας (24/8/20)

 

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και ώρα 11:00 θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη:


ΘΕΜΑ  1ο  Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020.
ΘΕΜΑ  2ο  Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός όρων του διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2021-2022».
ΘΕΜΑ  3ο  Έγκριση ή μη της αριθμ. 84/2020 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.» με το δ.τ. (ΚΑΠΑ), περί αναμόρφωσης (2ης) του προϋπολογισμού του, έτους 2020.
ΘΕΜΑ  4ο  Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη Λειτουργία του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Βέροιας. 
ΘΕΜΑ  5ο  Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών».
ΘΕΜΑ  6ο  Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο του Δήμου Α. Κυρατζή.
ΘΕΜΑ  7ο  Έγκριση ή μη διαγραφής οφειλής της Ε.Τσ.*** από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους.
ΘΕΜΑ  8ο  Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. του Ν.Μουρ.*** από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.
ΘΕΜΑ  9ο  Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής της υπηρεσίας «Φύλαξη του κτιρίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας, στο οποίο στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ
(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ