Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Πρώτη της «Βασίλισσας» - Τι είπαν Π. Δερμιτζάκης, Γ. Τσαλουχίδης και Θ. Τρούπκος (βίντεο)

 

Πίστη, αισιοδοξία και χαμόγελα, αλλά με σύνεση και σοβαρότητα. Χωρίς «φανφάρες», χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με συναίσθηση ευθύνης και απαιτήσεων.

Η πρώτη της «Βασίλισσας» έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο Ταγαροχωρίου.

Με τον καιρό να απέχει πολύ από την εποχή του, τα σύννεφα να έχουν καλύψει τον ουρανό και που και που να πέφτουν αραιές ψιχάλες.

Διοίκηση, επιτελείο, τεχνική ηγεσία και παίκτες ήταν εκεί. 

Πρώτη συγκέντρωση και αμέσως μετά η πρώτη προπόνηση. Η δουλειά έχει κιόλας ξεκινήσει… Η Βέροια κοιτάζει το μέλλον…

Παύλος Δερμιτζάκης, Γιώτης Τσαλουχίδης και Θωμάς Τρούπκος μίλησαν στα τοπικά ΜΜΕ.

 

Δείτε τι είπαν:

 

 


Παύλος Δερμιτζάκης: "Όπως γνωρίζετε σήμερα ξεκινάει προπόνηση η ομάδα. Κάναμε το τεστ, πήραμε τα αποτελέσματα πριν από λίγο και είμαστε όλοι καλά. Ξεκινάμε με σημαντικούς στόχους, με φιλοδοξίες, και με πολλά όνειρα. Ο στόχος όλων είναι να έρθουνε παιδιά οι οποίοι έχουν εμπειρίες, αλλά παράλληλα και παιδιά τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχειτους στόχους. Όλοι μαζί, μέσα από μια άριστη συνεργασία, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτή την ομάδα που έχει δείξει ότι έχει παρελθόν, έχει παρόν, και σίγουρα θα έχει και μέλλον."

 

Γιώτης Τσαλουχίδης: "Πιστεύω ότι γίνεται μια καινούρια προσπάθεια στην ομάδα της Βέροιας, όπου η οικογένεια Μπίκα μπήκε μπροστά για να ξαναφέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει και της αρμόζει. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που με καλέσανε να βοηθήσω. Πρέπει να προσφέρουμε στην ομάδα. Όλοι κρινόμαστε. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί, να συνεισφέρουμε αυτά που μπορούμε, και μέσα στο στόχο που έχουμε βάλει, που είναι η άνοδος, να καταφέρουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να κάνουμε σωστές κινήσεις. Όλοι μαζί να συναινέσουμε για το καλύτερο της ομάδας."

 

Θωμάς Τρούπκος: "Είναι μεγάλη συγκίνηση και χαρά για εμένα, που μετά από πολλά χρόνια γυρίζω στην ομάδα, από ένα άλλο πόστο αυτή τη φορά, με πολλές ευθύνες αλλά και με πολλή όρεξη για δουλειά. Ελπίζω με την παρουσία μου να βοηθήσω την ομάδα να αποκτήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει και στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί μόνο χαρές κι επιτυχίες. Η ομάδα ενισχύεται. Ελπίζω σε μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Όποια και να είναι η κατηγορία, όποιοι και να είναι οι όμιλοι, δεν με φοβίζει τίποτα. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα φέτος θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Εύχομαι όλοι στο τέλος να χαρούν αυτό που πραγματικά επιθυμούν."

 

Η ανακοίνωση της ΝΠΣ Βέροιας:

Με μεγάλους στόχους και όνειρα, όπως τόνισε και ο νέος προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, ξεκίνησε την φετινή της προετοιμασία στις εγκαταστάσεις Ταγαροχωρίου η Βέροια.

Πριν την προπόνηση, ο κ. Δερμιτζάκης σημείωσε: "Ξεκινάμε με σημαντικούς στόχους, φιλοδοξίες και με πολλά όνειρα. Θα είμαστε μια νέα ομάδα, σε μεγάλο ποσοστό. Στόχος μας να έρθουν παιδιά με παραστάσεις και εμπειρίες, τα οποία θα βοηθήσουν στον μέγιστο βαθμό ώστε η ομάδα να πετύχει τον υψηλό της στόχο".

Στο πρώτο ραντεβού παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Προπονητικό ντεμπούτο έκαναν οι Βελλίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας και Λουκίνας, που πρόσφατα υπόγραψαν συμβόλαια συνεργασίας .

Πρώτη προπόνηση και για το νέο τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του. 

Στους νέους τους ρόλους, δίπλα σε προπονητές και ποδοσφαιριστές, ήταν ο γενικός διευθυντής Γιώτης Τσαλουχίδης και ο γενικός αρχηγός Θωμάς Τρούπκος.

Πριν την προπόνηση, καλωσόρισε τους νέους και χαιρέτισε τους παλιούς, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Μπίκας. Μαζί του παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση ο διευθύνων σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Μπίκας.

Παρόν στην πρώτη προπόνηση και ο υπεύθυνος των γραφείων Κώστας Ραχαβέλιας αλλά και ο συνεργάτης της ομάδας σε οικονομικά ζητήματα Γιώργος Τσαλουχίδης.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ