Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Super League 2: Δικαιώθηκαν τα Χανιά, με 12 ομάδες το πρωτάθλημα

 

Το πάλεψαν πολύ δικαστικά για να ανέβουν τα Χανιά, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τουλάχιστον κέρδισαν μία άλλη μάχη. Αναδιάρθρωση δεν γίνεται φέτος ούτε στη Super League 2. Όπως το ξέραμε το πρωτάθλημα, έτσι θα συνεχιστεί, δηλαδή με 12 ομάδες.

Τα Χανιά είχαν κάνει προσφυγή κατά της ΕΠΟ για να μην περάσει η αναδιάρθρωση και διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε δύο ομίλους. Τελικά το Διαιτητικό Δικαστήριο έγινε γνωστό πως αποφάσισε να δικαιώσει τους Κρητικούς και έτσι η Super League 2 θα έχει και την επόμενη σεζόν ίδιο αριθμό ομάδων.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι υποβιβάζονται Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα, ενώ προβιβάζονται μόνο τα Τρίκαλα και ο Ιωνικός.  Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα είχαν καταθέσει προσφυγές για το μη υποβιβασμό τους επειδή το πρωτάθλημα διεκόπη και δεν ολοκληρώθηκε, αλλά απορρίφθηκαν. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι και να αποφευχθεί ο υποβιβασμός τους, είναι να προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Το συγκεκριμένο σενάριο, πάντως, δεν συγκεντρώνει πολλές δυνατότητες.

Τέλος, απορία δημιουργείται εύκολα για το πώς θα διαμορφωθεί η Football League τη νέα χρονιά. Με τους δύο που πέφτουν και τους 12 που υπήρχαν οι ομάδες γίνονται 14, ενώ η ΕΠΟ έχει ανεβάσει και τους 8 πρωταθλητές βάσει απόφασης που πάρθηκε από την Εκτελεστική της Επιτροπή.

 

 

www.sportime.gr

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ