Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Μόρια, οι ιδεοληψίες και τα ψέμματα

 

H κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τη Μόρια με 5.678 ανθρώπους και όχι με 25.000 όπως δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Τ.Χατζηβασιλείου, επεσήμανε ο αναπ. εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

 

«Για άλλη μια φορά η ΝΔ αντί να αναλάβει τις ευθύνες της στη διαχείριση του προσφυγικού, καταφεύγει στις λύσεις του ψεύδους και των fake news» τονίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρου. Νικολαΐδη, απαντώντας στον βουλευτή της ΝΔ, Τ.Χατζηβασιλείου.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι η Μόρια «ξεκίνησε με 25.000 πρόσφυγες και μετανάστες όταν ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση τη χώρας. Σε έναν χρόνο, μειώθηκε στο μισό. Μεταφέρθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι από εκεί παρά το πολιτικό κόστος».

«H κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τη Μόρια με 5.678 ανθρώπους, με την ανικανότητα της κυβέρνησης της ΝΔ να εκτοξεύει μέσα σε μήνες αυτό το νούμερο στις 24.000», πρόσθεσε ο Αλ.Νικολαΐδης.

Τέλος, ο ίδιος κάλεσε τη ΝΔ «αντί σήμερα να “καμαρώνει” για τις 13.000 ψυχές που ανάγκασε να ζούνε στην εξαθλίωση μέχρι και χθες και την ασφυκτική κατάσταση που δημιούργησε στα νησιά μας, ας προσπαθήσει έστω και τώρα να τους εξασφαλίσει συνθήκες διαβίωσης για τις οποίες δεν θα μας καταδικάζει η κοινή γνώμη όλου του κόσμου».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ