Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – Σέλι: Κοπάδι άλογα στη μέση του δρόμου!!!!

 

Πρόκειται για ένα φαινόμενο καθόλου ασυνήθιστο και εξαιρετικά επικίνδυνο. 

Μέχρι στιγμής – ευτυχώς – δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό συμβάν, αλλά δεν αποκλείεται και να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μεσημέρι Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου στο δρόμο Βέροιας – Σελίου, τη διασταύρωση για Ξηρολίβαδο, με ένα κοπάδι άλογα να έχουν κλείσει όλο το οδόστρωμα.

Είναι ένα σημείο στο οποίο ο δρόμος καταλήγει μετά από μια κατηφορική ευθεία με μεγάλη ορατότητα, πράγμα που επιτρέπει στα αυτοκίνητα να κινούνται σχετικά γρήγορα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος πάντα παρουσιάζει κυκλοφοριακή συχνότητα, καθώς πέραν του Σελίου που αποτελεί προορισμό όλο το χρόνο, μεσολαβεί και η Κουμαριά, όπως και ενδιάμεσες μονάδες ξενοδοχείων και αναψυχής.

Τη στιγμή που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, τα άλογα ήταν ήδη επάνω στο οδόστρωμα, η ορατότητα ήταν πολύ καλή οπότε τα διερχόμενα και από τις δύο κατευθύνσεις, αυτοκίνητα είχαν το χρόνο να σταματήσουν.

Φανταστείτε τι θα μπορούσε να συμβεί αν οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν τόσο καλές και το κοπάδι εμφανιζόταν την στιγμή που κάποιο αυτοκίνητο ήταν πολύ κοντά στο σημείο.

Πρόσφατα στο δρόμο προς Μέσση είχαμε το θλιβερό περιστατικό, ένα αυτοκίνητο να χτυπήσει και να σκοτώσει ένα άλογο που πετάχτηκε στο δρόμο.

Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, για να αποφύγει όσο γινότανε τη σύγκρουση το αυτοκίνητό του έπεσε στο παρακείμενο χαντάκι… Δυσάρεστες καταστάσεις….

Για το λόγο αυτό, όποιος Χριστιανός είναι ιδιοκτήτης του κοπαδιού των αλόγων, ας φροντίσει περισσότερο την επιτήρησή τους. Και οι αρμόδιες Αρχές ας τον ενημερώσουν ότι υπάρχει σοβαρή ευθύνη. 

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να μην συμβεί κανένα κακό…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ