Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Μια ωραία ατμόσφαιρα – Αποσπάσματα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (βίντεο)

 

Ένα βίντεο με αποσπάσματα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της 29-9-2020.

 

Βέροια Δημοτικό συμβούλιο -προ ημερήσιας διάταξης - αποσπάσματα 28/9/2020

 

 Ο δήμαρχος Βέροιας πλέκει το εγκώμιο του συνεργάτη του προέδρου της ΔΕΥΑΒ και προβλέπει εκπλήξεις στις δικαστικές αίθουσες.

Ο κ. Τσιούντας αποκαλύπτει τα ενδότερα της αντιπολιτευόμενης συμπολίτευσης της παράταξης της κ. Μπατσαρά. Ένα εξαρετικά ενδιαφέρον παρασκήνιο. «Ενώ συνεδριάζαμε για  τα πρόσωπα, ένας υπάλληλος του Δήμου έφερε έτοιμο το πρακτικό με τα ονόματα», λέει μεταξύ άλλων ο ανεξαρτητοποιηθείς πλέον δημοτικός σύμβουλος!!!

Επί αυτών και όλων των άλλων η κ. Μπατσαρά απλά επικαλείται το δικαίωμά της να έχει άποψη.

Ακολουθεί ο κ. Παυλίδης ο οποίος λέει ότι ο κ. Κορωνάς φεύγοντας από την προεδρία του ΚΑΠΑ παρέδωσε χρηματικό υπόλοιπο 930.000 ευρώ. Ο διάδοχός του και μετέπειτα πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, φεύγοντας από την προεδρία μετά από 2 χρόνια άφησε 285.000 ευρώ.. Σε δύο χρόνια 640.000 ευρώ. «Να δούμε πως αυτά δαπνήθηκαν», λέει ο κ. Παυλίδης

Ακολουθεί η κ. Κελεσίδης ο οποίος απευθυνόμενος προς την κ. Μπατσαρά της λέει «κατάμουτρα» ότι δεν την αναγνωρίζει ως επικεφαλής!!! Καμιά αντίδραση από την κ. Μπατσαρά.  Ούτε καν τόλμησε να θέσει τον σύμβουλό της εκτός ομάδας. 

Φυσικά και δεν θα το έκανε αφού την ίδια αγωνία έχει και ο κ. δήμαρχος. Με τον κ. Τσιούντα ανεξάρτητο και τον κ. Κελεσίδη στο κατώφλι, ο «μαγικός αριθμός»-άθροισμα των δύο παρατάξεων βρίσκεται στο όριο της απόλυτης πλειοψηφίας. Χωρίς το απαραίτητο συμπλήρωμα, η παράταξη της πλειοψηφίας χάνει τον απόλυτο έλεγχο του δημοτικού συμβουλίου. Και φυσικά η κ. Μπατσαρά παύει να είναι πολυτίμως απαραίτητη… Αντίθετα χάνει το διαπραγματευτικό της ατού…

Ακολουθεί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ με το γνωστό ύφος. Και λέει διάφορα… Μεταξύ άλλων επανέρχεται στην πρόταση-πρόσκληση-πρόκληση καλώντας τον κ. Παυλίδη σε δημόσιο διάλογο ενώπιον δημοσιογράφων και κοινού!!!

Παρεμβάλλονται διαξιφισμοί με τον κ. Μαρκούλη και οι τόνοι ανεβαίνουν ακόμη πιο πολύ..

Ο λόγος δίνεται στον κ. Παλουκίδη ο οποίος, μετά τα όσα προηγήθηκαν, παίρνει το λόγο και δηλώνει ότι είναι πρώτη φορά που συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο ως αντιδήμαρχος και ευχαριστεί τον δήμαρχο για τη μεγάλη τιμή που του κάνει!!!!

Ακολουθεί νέος κύκλος με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ και το βίντεο κλείνει με τον κ. Κορωνά να αντιπαρατίθεται με τον κ. Παυλίδη για κάποιο τρέιλορ το οποίο, όπως λέει ο ίδιος, δεν υφίσταται καν!!!

Το βίντεο είναι διάρκειας 35 λεπτών και περιλαμβάνει αποσπάσματα από την τρίωρη συνολικά διαδικασία της συζήτησης των προ ημερήσιας διάταξης θεμάτων.

 

Ολόκληρη η συνεδρίαση δημοσιεύεται στο: 

Βέροια: Δημοτικό Συμβούλιο - Ανεξαρτητοποίηση Τσιούντα με ομοβροντίες "εις μη ιδρώντα ώτα" (βίντεο) 
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ