Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Με αφορμή τη χρήση τη μάσκας - Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο κυρίες μέσα σε σούπερ μάρκετ – Σχεδόν καθημερινό το φαινόμενο λένε οι υπάλληλοι

 

Επεισόδιο μέσα σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής με πρωταγωνίστριες δύο κυρίες που εκείνη την ώρα έκαναν τα ψώνια τους. 

Ουσιαστικά πρωταγωνίστρια ήταν η μία κυρία όταν επιτέθηκε φραστικά, με ιδιαίτερα έντονο τρόπο και υψηλούς τόνους, σε μια άλλη κυρία η οποία κατέβασε τη μάσκα της και μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Η «πρωταγωνίστρια» του επεισοδίου θεώρησε την ενέργεια της άλλης κυρίας να μιλάει στο τηλέφωνο με κατεβασμένη τη μάσκα, ως παραβίαση των υγειονομικών κανόνων που θέτει σε κίνδυνο όσους βρίσκονται τριγύρω και άρχισε να την επιπλήττει με πολύ έντονο τρόπο.

Η άλλη κυρία αντέδρασε και δεν άργησε να φουντώσει ο καυγάς. Παρά τις παραινέσεις, αλλά και τις παρατηρήσεις άλλων που παρακολουθούσαν το συμβάν, το επεισόδια κράτησε αρκετή ώρα, αφού η διαμαρτυρόμενη και επιπλήττουσα κυρία είχε πολλά να πει και κυρίως ήταν πλήρως ενημερωμένη για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται, αλλά και για τα προβλεπόμενα σε βάρος των παραβατών!!!

Πάντως όπως λένε υπάλληλοι του καταστήματος, το φαινόμενο αυτό ήταν ιδιαίτερης έντασης, αλλά δεν ήταν το μοναδικό.

Ανάλογοι διαπληκτισμοί μεταξύ πολιτών είναι πλέον καθημερινότητα και απλά διαφέρουν στην έκταση και στην ένταση ανά περίπτωση. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ