Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Νάουσα - "Κοινός Τόπος": Αδιανόητη επίθεση του Δημάρχου σε πολίτη! - Απάντηση στην επιστολή Καρανικόλα

 

Η συνεχιζόμενη πολιτική αθλιότητα των επιστολών που συγγράφει (;) - υπογράφει ο κύριος Καρανικόλας θα μας προκαλούσε θυμηδία αν δεν καταδείκνυε με περίτρανο τρόπο πόσο γυμνός είναι ο «βασιλιάς».

Είναι τουλάχιστον φαιδρό να μιλάει για σεβασμό και αποχή από τις ύβρεις ο άνθρωπος που μέσα σε ελάχιστες ημέρες αποκάλεσε - εμμέσως - πολιτικούς του αντιπάλους «πιθήκους», ενώ λίγες ημέρες μετά χαρακτήρισε – εμμέσως - 19 δημοτικούς συμβούλους «ανήθικους» επειδή δεν ψήφισαν την αστεία και επικίνδυνη εισήγηση του για το χιονοδρομικό. Κι όλα αυτά διότι ο κύριος Καρανικόλας δεν αντέχει την αλήθεια. Δεν αντέχει την κριτική. Μάλλον διότι είναι πολύ σκληρό να σου θυμίζουν πόσο «θάλασσα» τα έχεις κάνει.

Με τη χθεσινή του επιστολή πραγματικά το τερμάτισε. Έφτασε στο σημείο να επιτεθεί δημοσίως σε πολίτη (!!!) – κάτι πρωτοφανές για τα πολιτικά δρώμενα της Νάουσας - διότι ενοχλήθηκε από την καθόλα κόσμια κριτική του. Η προσπάθεια φίμωσης που επιχειρείται από τον κύριο Καρανικόλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι άνευ προηγουμένου. Η κοινωνία της Νάουσας είναι καζάνι που βράζει κύριε Δήμαρχε. Βράζει από την ανεπάρκεια της διοίκησης σας. Κουράστηκε η κοινωνία της Νάουσας από την επικοινωνιακή υπερέκθεση σας. Απελπίστηκε που εδώ και ένα χρόνο δεν έχει ακούσει από εσάς ποιο είναι το σχέδιο σας για τη Νάουσα. Οργίζεται βλέποντας την καθημερινότητα της να επιδεινώνεται.

Τώρα που ο Δήμαρχος μας ολοκλήρωσε τα μπάνια του για φέτος – όπως ο ίδιος αισθάνθηκε την ανάγκη να μας ενημερώσει – ελπίζουμε να αφήσει την επιστολογραφία και να ασχοληθεί με τα μύρια όσα προβλήματα ο ίδιος με την αδιαφορία του δημιούργησε.

Όσο για τις ύβρεις προς την «μικρή» παράταξη μας – όσο μικρή μπορεί να είναι η παράταξη που οι δημότες την κατέστησαν πρώτη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο - από εσάς κ. Καρανικόλα περιποιούν τιμή και μόνο. Άλλωστε έχουμε τεράστια διαφορά πολιτικού αναστήματος και αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο ακόμη και σε εκείνους που σας υποστήριξαν και δηλώνουν με κάθε ευκαιρία μετανιωμένοι. Στον πολιτικό σας κατήφορο δεν θα σας ακολουθήσουμε. Θλιβόμαστε μόνο που η Νάουσα με σας στη διοίκηση διάγει από τις πιο μαύρες ημέρες της σύγχρονης ιστορίας της.

 

ΥΓ. Δημοσιεύουμε το «ψευδές και παραπλανητικό σχόλιο» του δημότη που επειδή είναι συγγενής πρώην αντιδημάρχου του Κοινού Τόπου δεν έχει το δικαίωμα να σχολιάζει για να καταλάβουν ΟΛΟΙ οι δημότες πως σκέφτεται για αυτούς ο κύριος Καρανικόλας.


Έγραψε λοιπόν η δημότης: «Αυτό το “μερικοί από ΕΣΑΣ («εξ υμών») απέχουν από το να μάθουν να σέβονται τη ζωή και το περιβάλλον”, μήπως τελικά αποκαλύπτει τι πιστεύει ο Δήμαρχος για ΕΜΑΣ τους συμπολίτες του; Πιστεύει ο Δήμαρχος ότι άλλο εκπροσωπεί εκείνος και η παρέα του κι άλλο ΕΜΕΙΣ οι απολίτιστοι; Δεν είμαστε ένα μαζί σε όλο αυτό; Είσαστε εσείς και οι «μερικοί εξ υμών» απέναντι στην προσπάθεια;»

Αυτό λοιπόν το σχόλιο που στηρίζεται επακριβώς στα όσα έγραψε ο κύριος Καρανικόλας ενόχλησε. Πραγματικά η αλήθεια ορισμένες φορές είναι πολύ οδυνηρή…

 

ΥΓ2. Επί της πιο «κακής και αντιδημοκρατικής παράταξης» που διοίκησε τον τόπο, του Κοινού Τόπου δηλαδή, ΟΥΔΕΠΟΤΕ σβήστηκε σχόλιο κριτικής από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook, ενώ ακόμη και στα πιο κακοπροαίρετα από αυτά ο κύριος Κουτσογιάννης απαντούσε. Αύτη είναι η διαφορά μας κύριε Καρανικόλα. Και εδώ θα συμφωνήσουμε. Τόσοι είστε…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ