Εν Βεροία - Τω καιρώ εκείνω – 7 Νοεμβρίου 2007 – Ο Δημήτρης Ρέπας στη Βέροια για την υποψηφιότητα του Γ.Α, Παπανδρέου στην προεδρία του «Κινήματος»

 

Σε μια μισοάδεια αίθουσα και μπροστά σε ένα ολιγομελές κοινό ο Δημήτρης Ρέππας πραγματοποιεί ομιλία στον κινηματογράφο «Σταρ», στο πλαίσιο του προεκλογικής καμπάνιας των εσωκομματικών εκλογών για ητν ανάδειξη του προέδρου του Κινήματος.

Ο τέως, αλλά και μετέπειτα υπουργός, επισκέπτεται τη Βέροια ως υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Γ.Α. Παπανδρέου.

Λίγες μέρες νωρίτερα, στην «Εληά» είχε πραγματοποιηθεί άλλη πολιτική συγκέντρωση, υποστήριξης αυτή τη φορά του έτερου υποψηφίου, Ευάγγελου Βενιζέλου, με ομιλητή τον κ. Βερελή.

Η επίσκεψη και ομιλία του κ. Ρέππα στη Βέροια δεν έχει τα στοιχεία ιδιαίτερης προηγούμενης προετοιμασίας και πραγματοποιείται σχεδόν «στο πόδι»..

Μάλιστα τα σχόλια από «εσωτερικές πηγές» λένε ότι το έτσι κι αλλιώς ολιγομελές κοινό δεν αποτελείται αποκλειστικά από υποστηρικτές του Γ.Α. Παπανδρέου, αλλά κάποιοι παρέστησαν απλώς «για τα μάτια»….

Απόδειξη της ορθότητας «σχόλιων και εκτιμήσεων είναι το εκλογικό αποτέλεσμα που ενώ πανελλαδικά φέρνει πρώτο τον Γ.Α. Παπανδρέου, στην Ημαθία πρώτος αναδεικνύεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος….

Οι φωτογραφίες από το αρχείο του Verianet είναι από την ομιλία του κ. Ρέππα, τον οποίος προλόγισε εκ μέρους της νεολαίας ΠΑΣΟΚ ο Άγγελος Σοφιανίδης

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ