Υπεύθυνη, ειλικρινής και «σοφή» στάση του αντιδημάρχου τεχνικών του Δήμου Νάουσας

 

Με μια υπεύθυνη, ειλικρινή, αλλά και «σοφή» δημοσίευσή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών του Δήμου Νάουσας, Βασίλης Τζουβάρας γνωστοποιεί ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του έχουν προσβληθεί από τον ιό covid-19.

Πέρα από το υπεύθυνο και το ειλικρινές, το «σοφό» έγκειται στο ότι με την προσωπική δημοσίευση απομακρύνεται – αν και ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος – γνωστή «παραφιλολογία» και οι ανυπόστατες διαδώσεις.

Γράφει ο κ. Τζουβάρας

Νιώθω την υποχρέωση να σας ενημερώσω ότι ήδη από χθες το απόγευμα εγώ και η σύζυγος μου βρισκόμαστε σε κατ' οίκον περιορισμό διότι διαγνωσθήκαμε θετικοί στον covid-19!

Της συζύγου μέχρι στιγμής οριακά θετικό με ήπια συμπτώματα κι εγώ με υψηλό πυρετό (δεν λέει να κατέβει με τίποτα), χωρίς γεύση, όσφρηση με διάρροιες κατά διαστήματα και πόνους σε όλες τις κλειδώσεις!

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε, δεν είναι ταμπού ούτε ρατσιστικό γιαυτό και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!

Με την Υγεία δεν παίζουμε, ο ιός είναι δίπλα μας και ύπουλος, δεν ξέρουμε στον κάθε οργανισμό πως θα αντιδράσει κ την εξέλιξή του!
Σας παροτρύνω να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και της Ιατρικης Κοινότητας για τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19 (μάσκες, αποστάσεις, συχνά πλύσιμο των χεριών, αποφυγή συνωστισμών κλπ)

Ήδη γίνεται υπέρ προσπάθεια να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας, όλο το Νοσηλευτικό προσωπικό, οι γιατροί και οι διοικήσεις εργάζονται σκληρά!

Πρέπει να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, είναι στο χέρι μας!

Κλείνοντας θέλω να σας πώ ότι δεν πρέπει να μας ενοχλεί η Μάσκα!

Αλλά έχουμε την υποχρέωση να προστατεύουμε με αγάπη το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από αυτήν!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ