Εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Θανάση Γεωργιάδη

 

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας:

Ο Θανάσης Γεωργιάδης δεν είναι πια μαζί μας. 

Ανείπωτη θλίψη και πόνος αλλά και δυσαναπλήρωτο κενό η απώλεια του. Πολιτικός γενάρχης μας, θα μας κρίνει πια αυστηρά αλλά δίκαια από τη νέα του κατοικία. Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, διαπαιδαγώγησε και καθοδήγησε γενιές στελεχών με την συγκροτημένη σκέψη του αλλά και με την λιτή ζωή του.
Ο γιατρός που υπηρέτησε ιδανικά, που προσέφερε στην κοινωνία, που σηματοδότησε την έννοια της προσφοράς θα αποτελεί για όλους εμάς αλλά και για τους ερχόμενους, το πρότυπο της πολιτικής και κοινωνικής συμπεριφοράς.

Ο Θανάσης θα ζει στις καρδιές μας, θα καθοδηγεί τις σκέψεις μας και θα ορίζει της πράξεις μας.
Η Ν.Ε. σεβόμενη απόλυτα τους υγειονομικούς περιορισμούς αυτής της περιόδου δεν θα συμμετέχει μαζί με την Χαρούλα, τον Κωνσταντίνο και την Αφροδίτη στον τελευταίο αποχαιρετισμό. Μόλις όμως το επιτρέψουν οι συνθήκες θα οργανώσουμε ένα πολιτικό μνημόσυνο για τον Θανάση μας για να αναδείξουμε την πολύπλευρη προσφορά του στον τόπο μας.
Και επειδή γνωρίζουμε ότι αυτό θα ήθελε ο Θανάσης αντί για στεφάνι αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες που έχουν ανάγκη ενόψει των γιορτών, στην μνήμη του.


Για τη Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας
Ο Γραμματέας
Κωνσταντίνος Ασλάνογλου

 

 

ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Καλό ταξίδι σ’εναν ανιδιοτελή άνθρωπο 

Εκ μέρους της ΚΕΠΑ  Βέροιας θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για το χαμό του Θανάση Γεωργιάδη . 

Η τοπική κοινωνία έχασε  έναν αγωνιστή -οραματιστή , έναν άνθρωπο της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας . 

Μετά από  μεγάλη  και πολυετή μάχη που έδωσε στα νοσοκομεία ,  με  ακοίμητο φρουρό -συμπαραστάτη τη σύζυγο του , τ.Δήμαρχο Βεροιας Χαρουλα Ουσουτζογλου , ο Θανασης Γεωργιαδης μας αποχαιρέτησε  για άλλους τόπους . 

Ο ίδιος εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ιατρός -γαστρεντερολόγος , χαρίζοντας όλον τον εξοπλισμό του ιατρείου του στο ΕΣΥ και στο τοπικό Νοσοκομείο . 

Υπηρέτησε  επι σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης . Βουλευτής Ημαθίας , Δημοτικός και Νομαρχιακός Σύμβουλος , Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας , Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ως βουλευτής διακρίθηκε για  τους αγώνες του  υπέρ της εξάλειψης των ανισοτήτων , ως ιατρος στάθηκε δίπλα σε κάθε φτωχό και αδύναμο άνθρωπο . Έντιμος, ακέραιος χαρακτήρας , εργατικός, προσιτός σε όλους τους συμπολίτες του, το λαμπρότερο παράδειγμα πολιτικού άνδρα για τις γενιές  των πολιτικών που πέρασαν από τον τόπο μας αλλά και  για αυτές που θα έρθουν.

Πολέμησε γενναία την αρρώστια , αλλά νικήθηκε από αυτήν . 

Στην οικογένεια του και συγκεκριμένα στη σύζυγο του , Χαρουλα Ουσουλτζογλου , στα παιδιά του Κώστα και Αφροδιτη και στην εγγονή του Χαρά , εύχομαι καλή δύναμη !

 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα ...

Θεοφιλος Κορωνας  

Πρόεδρος Δ.Σ ΚΕΠΑ 

 

 

Συλλυπητήρια της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ημαθίας 

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ημαθίας εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του Θανάση Γεωργιάδη. Ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία απ΄ όποια θέση και αν υπηρέτησε

Ο Θανάσης Γεωργιάδης έως το τέλος, ήταν ένας πιστός μαχητής για τις αξίες και τα ιδεώδη  του προοδευτικού σοσιαλιστικού κινήματος. 

Η Ν.Ε εκφράζει τα θερμά  συλλυπητήρια στην σύζυγο του κα Ουσουλτζόγλου Χαρούλα και  στην οικογένεια του.


Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ

 

 

ΔΕΥΑ Βέροιας

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην Αφροδίτη, τον Κωνσταντίνο, τη  Χαρούλα, και τους συγγενείς, για την ξαφνική απώλεια του Αθανάσιου Γεωργιάδη, του «Θανάση μας». Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μεγάλη θλίψη και δοκιμασία. Πόσο μάλλον όταν το πρόσωπο αυτό είναι ο καταξιωμένος επιστήμονας Γιατρός, ο οραματιστής και συνάμα αποτελεσματικός Πολιτικός, ο υποδειγματικός Οικογενειάρχης, ο ξεχωριστός Φίλος, ο «Θανάσης μας». 

Οι αναμνήσεις ενός ανθρώπου που πρόσφερε απλόχερα τη βοήθειά του σε όλους, που  έζησε με εντιμότητα, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια τη ζωή του, αφήνοντας πίσω του τους καρπούς των καλών του πράξεών, θα είναι πάντα ισχυρότερες από τον θάνατο.

Ο θάνατος αφήνει έναν πόνο που κανείς δεν μπορεί να θεραπεύσει  και η αγάπη αφήνει μια μνήμη που κανείς δεν μπορεί να κλέψει.

Αυτοί που αγαπάμε δεν μπορούν ποτέ να είναι πιο μακριά από μια σκέψη μας. Όσο υπάρχει μνήμη γι 'αυτούς, θα ζουν για πάντα στην καρδιά μας. 

Τον γνωρίσαμε, τον εκτιμήσαμε και τον θαυμάζαμε όλοι, θα παραμείνει για πάντα στις μνήμες μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια από τη ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.

 

 

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  ΕΛΒέροιας  και τα μέλη του συλλόγου εκφράζουν  τα  θερμά  τους  συλλυπητήρια  στην  οικογένεια  του  Θανάση Γεωργιάδη,  που υπήρξε  μέλος των  Διοικητικών Συμβουλίων της λέσχης επί σειρά ετών και  έφυγε  από  τη  ζωή σε ηλικία 84 ετών. 
 
Ο εκλιπών, γιατρός στο επάγγελμα, διετέλεσε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος Ημαθίας, αλλά και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας,μα πάνω από όλα υπήρξε ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
 
Ο  Θεός  ας  αναπαύσει  την  ψυχή  του  και  να  δίνει  κουράγιο  στην οικογένεια  του.
 
 
Ο  Πρόεδρος                                                       Η  Γ. Γραμματέας
Τουμπουλίδης  Νικόλαος                                     Τογκουσίδου  Ευαγγελία
 
 
 
“Συνδημότες” Δήμου Βέροιας:
 
Έφυγε από κοντά μας ο Θανάσης Γεωργιάδης.
 
Ένας άνθρωπος που άφησε βαθύ αποτύπωμα στον τόπο. Έντιμος, ειλικρινής, καλόβολος , ανιδιοτελής στον αγώνα του για εφαρμογή των ιδεών του.Ένα σπάνιο είδος που στις μέρες μας εκλείπει.
 
Θερμά συλλυπητήρια στην Χαρούλα και  στα παιδιά του Κώστα και Αφροδίτη. 
 
Στην εγγονούλα του που μας συγκίνησε το γράμμα της. Θα είναι ο παππούς σου Χαρά μου, ένα αστεράκι στον ουρανό και θα σε προσέχει, όπως άλλωστε σου έλεγε...
 
Καλό ταξίδι Θανάση.
 
 

Συλλυπητήριο μήνυμα του «ΕΡΑΣΜΟΥ» για την εκδημία του Θ. Γεωργιάδη

Το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη και την οικογένεια της, για την πρόσφατη εκδημία του συζύγου της Θανάση Γεωργιάδη, με τις εγκάρδιες ευχές όλων μας για ταχεία ανάπαυση του εκλιπόντος και ψυχική ενδυνάμωση των οικείων του.  Ο Θανάσης Γεωργιάδης υπήρξε για την Ημαθία ένας φωτεινός οραματιστής που συνετέλεσε έμπρακτα σε μεγάλο βαθμό, τόσο ως ιατρός επιστήμων, όσο και ως πολιτευτής, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, ως «ακρογωνιαίος λίθος» στην οικοδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Ευχόμαστε ολόψυχα ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του!

Με τιμή για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Γεωργία Φωστηροπούλου

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ